Brabander Industries - Alvin de Brabander

Westmolendijk 14 | 2985 XH | Ridderkerk | 06-21872701 | info@alvindebrabander.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Alvin de Brabander

Brabander Industries - Alvin de Brabander

Een dag om nooit te vergeten. Dat is jullie bruiloft! Je wilt 'm nooit vergeten en je wilt 'm altijd kunnen herbeleven. Daar kom ik met Brabander Industries om de hoek kijken. Ik zal er voor zorgen dat jullie dag de best vastgelegde dag van jullie leven is, want geloof mij: je wilt het keer op keer terug zien! Neem een kijkje naar mijn eerdere werk. Zelf houd ik veel van zwart/wit fotografie, maar de foto's worden zeker ook in kleur geleverd.

Bekijk ook deze behind the scene van een bruiloft in Marrakech.

Benieuwd wie ik ben? Een kijkje naar de sneak peak van mijn eigen wedding movie zal je een idee geven:

Sharmaine & Alvin | Trailer from Von Weingarden on Vimeo.

Denk je nu: wat een mooie video? Nou dat komt goed uit, want de videograaf is ook mee te boeken :)

Wat vinden anderen van Brabander Industries - Alvin de Brabander?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Brabander Industries: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2024-02-20
Anouk en Hicham schrijft het volgende:
Hele fijne ervaring met Alvin als fotograaf voor onze bruiloft! Hij voelde precies aan wat wij nodig hadden tijdens de fotoshoot, een ontspannen sfeer! 100% een aanrader, enorm bij met deze ervaring en het resultaat! Prachtige beelden om terug te kijken op onze bijzondere dag.
- Niets eigenlijk
+ Ik las het ook terug in de andere reviews en ik ben het er helemaal mee eens. Alvin voelde heel gauw aan als familie. Hij was zo erg betrokken en ik had geen moment het gevoel dat dit "uurtje/factuurtje" was. Natuurlijk investeer je in een goede fotograaf, maar het is de investering meer dan waard. We zijn zo blij met het eindresultaat
2024-02-19
Julia en Lee-Roy schrijft het volgende:
Woorden kunnen niet genoeg uitdrukken hoe ontzettend blij we zijn met Alvin als onze trouwfotograaf. Vanaf het allereerste contact was de communicatie vlekkeloos en professioneel, wat we beiden heel fijn vonden. Hij maakte ons en onze gasten op ons gemak en zorgde ervoor dat de fotoshoots leuk en stressvrij waren. De foto's zijn adembenemend en vangen de emotie en de sfeer van de dag perfect. Het resultaat is een schat aan herinneringen die we voor altijd zullen koesteren.
- Geen
+ Alvin voelde direct als familie. Hij heeft ons zo op ons gemak gesteld en voor een geweldige vibe gezorgd wat heeft geresulteerd in waanzinnige foto's
2024-02-19
Dave en Gwen schrijft het volgende:
Wij zijn ontzettend tevreden met de shoot van onze trouwerij! De afspraak was gauw gemaakt, Brabander industries was super op tijd en hij heeft ons fijn begeleid. Ondanks dat wij geen ervaring hebben met shooten, wist hij ons heel mooi in beeld te brengen alsof wij dit al vaker hadden gedaan. Tot slot denkt hij mee over je wensen, styling, locatie en/of als je nog geen idee hebt wat je wensen zijn. Voor gegarandeerde mooie, unieke foto’s naast een klantvriendelijke benadering bevelen wij Brabander industries zeker aan!
- Geen
+ Alvin voelde gelijk als familie. We zijn zo blij dat we voor hem hebben gekozen. Hij was eerder "gast" dan "crew". Ohh wat zijn we blij met de foto's zeg. Hij was zo snel met de levering ook
2024-02-19
Mike and Elaine schrijft het volgende:
Alvin's engaging personality and great eye truly highlights his work as a photographer. My husband and I had the great luck of shooting with Alvin and it was a dream! He was extremely professional, Alvin sent over a mood board ahead of the shoot to help us visualize the vibes we wanted to capture our Cruise Wedding on the ship. He was patient ,walking us through different poses and captured some sweet candid moments. We thoroughly enjoyed our photoshoot with Alvin and the pictures turned out amazing. Thank you Alvin for capturing our special day!
- Nothing to be honest
+ He is very social and he makes you really at ease. Pictures speak for themself!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN