bridal shower

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 november 2018

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, het is iets totaal anders dan een vrijgezellenfeest maar het is wel iets wat voorafgaand aan het huwelijk word gevierd. Namelijk, de bridal shower. De bridal shower is de dag voor de bride to be. Het is vaak een middag gezellig samen met vrienden en familie waarbij de birde to be cadeautjes krijgt. Er zijn verschillende manieren waarop je het kan vieren en wij willen jullie graag wat inspiratie geven. 

 bridal-shower
Foto credits: Pinterest

ORGANISEREN VAN DE BRIDAL SHOWER

Je kan er voor kiezen om de bridal shower te laten organiseren door je ceremoniemeester maar je kan dit ook gewoon door familie en/of vriendinnen laten doen. Wanneer er bruidsmeisjes aanwezig zullen zijn bij jullie bruiloft is het ook leuk als zij de bridal shower organiseren. Heb jij graag de touwtjes in handen, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon zelf te organiseren.

GENODIGDEN

Meestal word er bij een bridal shower niet heel erg uitgepakt als het gaat om het aantal genodigden. Natuurlijk kan je er voor kiezen om dit wel te doen maar, een bridal shower is vaak gewoon een klein feestje met familie en een aantal vrienden en vriendinnen. De bridal shower word meestal ongeveer zes weken voor de bruiloft gehouden. Het is belangrijk dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd zodat de gasten nog genoeg tijd hebben om een cadeautje te kopen.

bridal-shower
Foto credits: Etsy

bridal-shower
Foto credits: Etsy

THEMA

Je kunt verschillende thema's geven aan jouw bridal shower. Het is leuk om iets te kiezen wat past bij het thema voor jullie bruiloft. Omdat bridal showers vaak met alleen maar meiden worden gehouden. Zal er veel roze en zoetigheid aanwezig zijn. Je kunt deze kleur en stijl helemaal doortrekken tot de decoratie van je bridal shower.


bridal-showerFoto credits: Pinterest

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN