Bruidsboetiek Lovely Lady

Stationsstraat 86 | 5141 GG | Waalwijk | 0416-337388 | info@lovelady.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Mieke, Rinske & Corien

Bruidsboetiek Lovely Lady

“EEN BRUIDSHUIS MET PASSIE”

 
Dynamisch en gastvrij  

In de regio Waalwijk, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch is Bruidsboetiek Lovely Lady al vanaf 1974 een begrip en een toonaangevende bruidsboetiek.
Het team van Lovely Lady zorgt met veel liefde, passie en persoonlijke aandacht voor een stralende bruid in een fantastisch japon met de juiste bijbehorende accessoires.

Daarbij vinden wij een goed en vertrouwelijk persoonlijk contact erg belangrijk want...

“Een bruidsjapon blijft een unieke aankoop”. 
De meeste a.s. bruiden winnen van tevoren informatie in, lezen allerlei magazines en speuren internet af. Hiermee krijg je een beeld van wat wel en niet jouw smaak is, welke merken je mooi vindt en welk model jouw voorkeur heeft.  Daarna ga je op zoek naar de bruidswinkel waarvan jij denkt dat de sfeer en passie past bij jou als persoon! En dan is aan ons de mooie en super leuk taak jouw opgedane kennis om te zetten in een goed persoonlijk advies.

Bij Lovely Lady blijft jouw verkoop adviseuse gedurende het hele traject jouw persoonlijke aanspreekpunt, dit schept een prettige band tussen jou en de Bruidsboetiek.

 

Nieuwe collectie

Lovely Lady heeft een bijzondere eigentijdse mix in het assortiment gerealiseerd van modern, klassiek, vintage, hip, speels en romantisch. Vertrouwde merken wisselen we af met nieuwe namen op de markt. Lovely Lady biedt bijvoorbeeld gerenommeerde merken als: White One Essentials, Le Papilion by Modeca, Jazz by Modeca, Sincerity, Adore by Justin Alexander, Lillian West, Linea Raffaelli, Randy Fenolu, Bianco Evento, Tres Chic, Jessie K, Miss Emely, Made to Love, Ladybird en Atelier Lovely Lady.

Schoenen: Elsa Shoes, Pink,  Nina Fiarucci;

Lingerie/Sluiers/Accessoires: Poirier, Kleemeijer, Marie Francoise, Emmerling, Noblesse en Bianco Ivento.

Daarnaast wil Lovely Lady voor iedere vrouw die gaat trouwen iets moois kunnen bieden. De bruidsboetiek heeft voor diverse budgetten en stijlen een passende jurk.
 

Goed om te weten: Bruidsjaponnen hebben bij een dealer meestal een levertijd van ruim vier maanden. Maar is de japon eerder nodig, is er altijd genoeg collectie in huis om de bruid binnen deze tijd van een prachtige japon te voorzien.

Tevens hebben wij een Outlet afdeling waar prachtige japonnen in diverse stijlen hangen, allemaal 1 stuks en niet mee na te bestellen, zit jouw maat hierbij dan heb je een mooie japon voor een kleinere prijs maar wel met dezelfde service!

Voor de bruidsmeisjes hebben wij een aantal lieve jurkjes hangen, maar ook maken wij desgewenst een jurkje passend bij de stijl van de bruid. Wij hebben ook een collectie schoenen voor het bruidsmeisje in de winkel.

 

Atelier aan huis

Blij zijn wij met ons Atelier aan huis, deze vormt het hart van het bedrijf, elke dag zijn onze creatieve coupeuses bezig met het bereiken van de groots mogelijke perfectie. In ons atelier worden de gekozen japonnen precies op maat gemaakt en de gewenste veranderingen en persoonlijke touche aangebracht.

Kan je jouw droomjapon niet vinden in de bestaand collectie? Geen enkel probleem want dan ontwerpen wij, samen met jou,  desgewenst  jouw unieke bruidsjapon.
Diverse moeders van de bruid hebben een prachtige japon bij ons laten ontwerpen/maken, maar wij hebben ook een kleine collectie japonnen en avondkleding.

                                                

Bijzondere sfeeravonden VIP

Bijzonder, qua privacy en sfeer zijn onze VIP-avonden. De winkel gaat na sluiting speciaal open voor deze ene bijzondere bruid met haar gasten.

Deze avonden winnen dan ook snel aan populariteit. Terwijl de a.s. bruid diverse japonnen past en showt, worden de meegenomen gasten verwend met diverse tapas en lekkers met een drankje.

De avond wordt (bij het kopen van een japon) afgesloten met een leuk champagne moment!

Op deze manier wordt het uitzoeken van jouw DROOMJAPON een onvergetelijke en bijzondere gebeurtenis voor de a.s. bruid en de gasten. Met als stralend middelpunt de a.s. BRUID.

 

(VIP-avonden naar keuze en in overleg)

Het maken van een afspraak is aan te raden en zeer gewenst.

En in de zin wij zijn al ruin 41 een begrip, mag worden we zijn al vanaf 1974 een begrip.

 

Wat vinden anderen van Bruidsboetiek Lovely Lady?

Bruidsboetiek Lovely Lady heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:

Modeca
Bianco Evento
Justin Alexander
Lilian West


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN