Bruidskapsels met los haar

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 januari 2024

Wil jij een bruidskapsel met los haar op je trouwdag? Leuk! Maar ook dan kan je nog ontzettend veel... Want wil je het stijl hebben hangen of misschien een (kleine) krul erin? En doe je nog iets in je haar, zoals een haarsieraad of iets dergelijks? Wij zetten 7 favoriete bruidskapsels voor los haar op een rijtje. Get inspired! 

bruidskapsel-1

Lekker wild, bruidskapsel met los haar

Hou je ervan om je haar altijd los te hebben, dan is een bruidskapsel met los haar wat voor jou! Laat die prachtige lokken van je langs je heen zwieren. Een bruidskapsel met los haar geeft je bruidslook een frisse twist. Je kunt de hele dag je handen door je haren halen en je bruidskapsel zit zo een stuk minder statig en een stuk vrijer. Een bruidskapsel met los haar is perfect voor als je tijdens het avondfeest lekker wilt losgaan! Heb je een moderne trouwjurk? Kies dan voor een modern en stijl bruidskapsel met los haar. Ga je voor een romantische en bohemian look? Ga dan juist voor de variant met losse krullen.

bruidskapsel-2   bruidskapsel-3

Straal met een prachtig sieraad in je bruidskapsel

Wil je toch graag een stapje verder gaan met je bruidskapsel met los haar? Voeg dan een beetje bling toe aan je look! Dit zorgt er meteen voor dat je bruidskapsel met los haar glamour uitstraalt! Tijdens jouw bruiloft mag jij namelijk het middelpunt zijn en glitters zullen er zeker voor zorgen dat jij straalt. Je kunt je lange lokken toch lekker hun gang laten gaan. Ga bijvoorbeeld voor een diadeem of een haarsieraad dat aan één kant van je haar zit. Dit geeft een speelse look. Heb je liever geen haarsieraad met glitters of steentjs? Dan kan een haarsieraard met veren of bloemen ook perfect zijn.

bruidskapsel-4   bruidskapsel-5

Draag je bruidskapsel met los haar aan één kant

Wil je je bruidskapsel met lang haar toch wat specialer maken? Laat dan je haar aan één kant vast zetten zodat het je een schouder vrij hebt. Prachtig als je bijvoorbeeld gaat voor een sweetheart neckline bij je trouwjurk of juist de mooiste details van je trouwjurk wilt laten zien. Met je schouder vrij laat je je sleutelbeen zien. Als je je bruidskapsel met los haar naar één kant draagt wordt je look sensueel en romantisch tegelijk.

bruidskapsel-6   bruidskapsel-7

Bruidskapsel met lang haar

Wees niet bang om te combineren. Kan jij niet kiezen hoe je je bruidskapsel met los haar het liefste draagt? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een prachtig haarsieraad te combineren met je haar aan één kant. Heb je toch liever een halfopgestoken bruidskapsel of misschien wel helemaal opgestoken? Check dan onze blog met nog meer tips voor bruidskapsels met lang haar!

Doe ook inspiratie op met de blog: "Onze 4 favorieten: Bruidsmake-up trends voor 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 11 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN