Bruidskapsels met vlechten

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 juli 2016

Ben jij nog opzoek naar een elegante haarstijl? Denk dan zeker eens aan een bruidskapsel met vlecht(en)! Voor een vlecht maakt het niet uit of je krullend, stijl, lang of (redelijk) kort haar hebt; een vlecht kan altijd. We kennen niet meer alleen de klassieke vlechten, maar de laatste jaren zijn er zo veel variaties bijgekomen. Vlechten zijn daardoor tijdloos. Als jij over 20 jaar terugkijkt naar je bruidskapsel, zul je geen spijt hebben dat je hebt gekozen voor een vlecht. 

Of je nu gaat voor een klassiek model, een vissengraatvlecht of een Franse vlecht, jouw kapster kan er vast raad mee. Wij hebben een aantal van onze favoriete bruidskapsels met vlecht op een rij gezet voor je. 

Tip

Een vlecht blijft altijd beter zitten als je haar stugger is. Zorg dus niet dat je haar net gewassen is met conditioner op de dag van je bruiloft, maar was het altijd de dag van te voren. 

bruidskapsels met vlechten

bruidskapsels met vlechten

bruidskapsels met vlechten

bruidskapsels met vlechten

bruidskapsels met vlechten

bruidskapsels met vlechten

Haaraccessoires in een vlecht?

Wil jij graag je vlecht extra speciaal maken? Een vlecht is ideaal om haaraccessoires toe te voegen. Deze kunnen meegevlochten worden, of later toegevoegd. Het geeft je bruidskapsel net een extra dimensie en er zijn zo veel mogelijkheden. Accessoires van onderstaande vlecht komen van bruidenbeautyshop.nl

bruidskapsel bruid en beauty Almere

Beeld: Rachel Keijzer fotografie 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 21 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN