Bruidskapsels voor kort haar

Monic Arts
Monic Arts 18 mei 2017

Weet jij al wat je met je haar gaat doen?

Veel mensen verwachten dat het met een kort kapsel veel moeilijker is om een geschikt bruidskapsel te vinden. Nergens voor nodig! Er zijn namelijk ontzettend veel toffe kapsels voor mensen met een korte coupe. 

Wist je dat het hebben van kort haar juist voordelen kan hebben voor je bruidskapsel?!

Een groot voordeel van het gebrek aan lange haren is dat iedereen kan genieten van jouw prachtige oorbellen of ketting. Met lange haren vallen deze sieraden vaak weg achter de lokken. Geen last van met jouw korte coupe! Let is shine, ga voor sieraden die passen bij je outfit en durf hiermee op te vallen.

Een andere tip; rock een headpeace! In een kort kapsel staan een hearpiece hardstikke tof en komt het ook nog eens heel goed uit. In plaats van een mooi sieraad in je haar kan je natuurlijk ook gaan voor bloemen. Super vrouwelijk! 

Het kapsel uitkiezen 

Maar hoe bepaals je nou welk kapsel je gaat dragen op je grote dag? Allereerst heb je natuurlijk je eigen voorkeur. Laat je ook zeker adviseren door een kapster. Zij houdt niet alleen rekening met jouw haar lengte, maar ook met je haar soort en de vorm van je hoofd. Vaak heeft een kapster ook verfrissende ideeën. 

Het is wel handig om alvast een idee te hebben met wat je zelf wilt, zodat de kapster weet op welk idee ze voort kan borduren… Wij helpen je graag om alvast wat ideetjes op te doen. 

bruidskapselscollage2kapselscolalge3 

Benieuwd naar nog meer leuke bruidskapsels? Kijk dan hier.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 56 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN