Tips over bruidslingerie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 maart 2015

Je hebt je trouwjurk gevonden, en nu is het tijd om na te denken over je bruidslingerie. Want wat graag je eronder? Wij helpen je een beslissing te maken over welke bruidslingerie het beste onder je trouwjurk past.

bruidslingerie

 

Hoe kies ik de beste bruidslingerie voor mijn trouwjurk?

Welke bruidslingerie het beste bij jouw trouwjurk past leggen we uit aan de hand van de verschillende modellen trouwjurken.

Strapless trouwjurk: het belangrijkste aan bruidslingerie bij een strapless trouwjurk is de ondersteuning van de bosten en dat het goed aansluit. Je wilt als bruid echt niet de hele dag aan je bruidslingerie trekken omdat hij afzakt. De meest gebruikte bruidslingerie voor onder een strapless trouwjurk is de bustier.

bruidslingerie trouwjurk

 

Belangrijk: Je kan op veel plekken lingerie kopen maar wat ons betreft is bruidslingerie wel echt een vak apart. Hiervoor ga je niet naar de bekende lingeriezaken in de winkelstraat maar naar een bruidslingerie speciaalzaak of naar de bruidsmodezaak waar je ook je trouwjurk hebt gekocht. Zij kunnen je heel goed adviseren welke bruidslingerie het beste bij jouw trouwjurk en figuur past.  

 

Zeemeermin trouwjurk: Omdat deze trouwjurken strak om je lichaam lopen moet je bij deze jurken extra aandacht besteden aan je bruidslingerie. Je wilt natuurlijk niet dat je de lijnen van je bruidslingerie door de jurk ziet. Een optie is een naadloze bustier, die de borsten en slanke taille extra zal benadrukken. Vind je de bustier niet fijn zitten kan je ook voor corrigeren ondergoed kiezen in combinatie met een strapless bh. In feite creëer je dan hetzelfde effect als een bustier, alleen de taille worden iets minder benadrukt.

A-lijn trouwjurk: Als je een A-lijn trouwjurk hebt kan je meer verschillende soorten bruidslingerie aan. Bijvoorbeeld een torselet, een bustier, korset of een BH.

 

Moet ik mijn bruidslingerie aan bij het doorpassen van mijn trouwjurk?

Absoluut! Op deze manier kan je het beste kijken of de jurk ook echt mooi staat en aansluit bij jouw figuur.

 

lingerie trouwen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn bruidslingerie de hele dag comfortabel blijft zitten?

Allereerst moet de maat goed zijn, niet te groot maar ook zeker niet te strak. daarnaast kan je het ook testen. Zit je bruidslingerie nog lekker als je bukt? En als je danst? Misschien voelt het gek om dit te testen maar in het pashokje ziet niemand e ;) Als laatste moet je goed voelen hoe het zit. Zit het nu lekker? En voel je nergens iets drukken of prikken op je huid?

 

Lingerie voor de huwelijksnacht

Bruidslingerie moet vooral praktisch zijn. Het moet lekker zitten en mooi onder je jurk staan. Daardoor kan het zijn dat, zodra de trouwjurk uit is, je het meest sexy ondergoed aan hebt. Belangrijk is dat je dit je keuze niet laat beïnvloeden, bruidslingerie hoeft niet mooi te zijn… Het is namelijk veel beter om goed zittende bruidslingerie te hebben en voor de huwelijksnacht een apart sexy lingeriesetje te kopen.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN