Bruidslingerie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 augustus 2013

De trouwjurk is uitgekozen en hij staat je prachtig. Maar dan iets wat je niet mag onderschatten, de bruidslingerie. Het moet sexy en vrouwelijk zijn, maar het moet vooral ook comfortabel zitten. Besteed hier daarom ook veel aandacht aan.

Wanneer je een strakke trouwjurk draagt, kiezen veel bruiden voor een bustier of body. Deze zorgen ervoor dat je figuur er geweldig uit komt te zien. Een bustier of body bedekt je bovenlijf, terwijl je schouders en armen onbedekt blijven.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een BH. Er zijn veel verschillende soorten BH’s. Zo heb je strapless BH’s waarbij je geen bandjes ziet. Je kunt ook kiezen voor een beugel BH of een push-up BH, voor een mooie decolleté.

Lingerie

Foto credits: BuzzFeed 


Ook is het belangrijk om een goed broekje te hebben. Ga je voor een sexy string, of toch voor een hipster. Wat ook een goede tip is, is om mooi corrigerend ondergoed te dragen, waardoor je een nog mooier figuur krijgt. En tegenwoordig maken ze heel mooi vrouwelijk en sexy corrigerend ondergoed. Niets om je voor te schamen dus!

Lingerie

Foto credits: SYTTDWat natuurlijk volgens de tradities, absoluut niet mag ontbreken op je trouwdag, is de kousenband. Deze wordt tijdens het huwelijksfeest door de bruidegom verwijderd en naar de vrijgezellen gegooid (net zoals bij het bruidsboeket).

Laat je goed informeren wat voor bruidslingerie het beste bij jouw figuur en trouwjurk past. Dit kan bij een goede lingeriezaak of de winkel waar jij je trouwjurk hebt gekocht.

En wanneer je er toch voor kiest om een comfortabel, maar iets minder mooi lingeriesetje te kopen, kun je natuurlijk altijd nog een extra lingeriesetje kopen voor de huwelijksnacht.

Bruidslingerie

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN