Vijf leuke manieren om de bruidsmeisjes te vragen 

Monic Arts
Monic Arts 25 juni 2017

Je bruidsmeisjes spelen een belangrijke rol op jouw bruiloft, ze helpen je met het zoeken naar de perfecte jurk, organiseren een vrijgezellen feest en staan de gehele dag aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Daarom is het wel zo leuk om ze op een speciale manier te vragen. Wij verzamelden 5 leuke en originele manieren om haar te vragen als je bruidsmeisje.

 


1.   Vraag haar met een sieraad

Vraag je bruidsmeisjes doormiddel van een mooi sieraad, met bijvoorbeeld hun initialen erin gegraveerd. Of kies voor deze infintity armband van Kaya sieraden, beschikbaar in verschillende maten zodat zelfs de kleinste er op jouw dag prachtig uit zullen zien. Met het bijpassende kaartje en het lieve cadeaudoosje is de armband meteen ready om cadeau te doen.

 

  

2.   Verstop je boodschap in een ballon.

Last-minute nog opzoek naar een leuk idee? Dan is het stoppen van de vraag in of op een ballon een leuke en simpele manier.  Super eenvoudig, maar zeker net zo leuk!

 

 Foto via Not On The High Street 

3.   Een aanzoek 

Een ander leuk idee is om je bruidsmeisjes te vragen door middel van een echt aanzoek. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een zilveren gegraveerde ring die je kan personaliseren met haar naam, of de trouwdatum. Een mooi aandenken ook voor na de bruiloft!

 

4.   Geef haar een fles champagne

Girls love bubbles! Veras je bruidsmeisjes met een fles champagne. Hang er een persoonlijk kaartje aan en stop de fles als finishing touch in een mooi doosje. At voilà, tijd om te proosten!

  

 Links - You and Your Wedding x  Rechts- Label with Love 

5.   Gepersonaliseerd kopje

Wacht totdat je vriendinnen hun kopje koffie ophebben en de verstopte boodschap ontdekken op de bodem. Een super leuke verassing en een mooie aandenken elke keer wanneer ze de mok zullen gebruiken.

 er

Foto via You and Your Wedding  

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 18 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN