Bruidsmode Lisa

Drienerstraat 89-91 | 7551 HR | Hengelo | 074-2911510 | info@bruidsmodelisa.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Doreen Veldhuis

Bruidsmode Lisa

Bruidsmode Lisa: "je mooiste dag creëer je samen!"

Hoort bij de mooiste dag van je leven niet een onvergetelijke outfit?

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn vast al in volle gang. Een dag om nooit te vergeten, dat is zeker. Maar: waar is toch die droomjurk, je hebt hem in gedachten, je verdwaalt in de keuze: hij lijkt onvindbaar. Tot je bij Bruidsmode Lisa in Hengelo binnenstapt. Wij zijn er voor je, net zo lang tot je droom werkelijkheid wordt.

Al pak je het groots of intiem aan: die ene dag is het jullie feest! Wij van Bruidsmode Lisa zoeken daar graag samen met jou een goed passende jurk bij uit. Een jurk die letterlijk en figuurlijk helemaal bij jou past. Je verheugt je op die ene dag, en ook op die ene jurk. We werken klantgericht en flexibel en hebben een scherp oog voor details. In ontspannen sfeer helpen we jou bij het vinden van de trouwjurk van jouw dromen, we nemen uitgebreid de tijd en geven aandacht aan jouw verlangens. De collecties zijn zo uiteenlopend, dat iedere aanstaande bruid een creatie kan vinden waar zij zich lekker in voelt we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke bruid uniek is. Romantisch, modern, extravagant of juist traditioneel. Bruidsmode Lisa staat bekend als een bruidsmodezaak met oog voor detail.

Of je nu gaat voor een stoere eigentijdse jurk met een kleurtje, een traditionele romantische japon of iets daar tussenin; met zo'n 350 japonnen van verschillende merken en ontwerpers is de collectie van Bruidsmode Lisa zeer divers. Gewenste aanpassingen aan de jurk verrichten we in ons eigen atelier. Met een kleine verandering en de juiste accessoires maken we zo een creatie die precies bij de bruid past. Om het plaatje compleet te maken, vind je daarnaast bij Bruidsmode Lisa een uitgebreide collectie schoenen, hoeden, lingerie, sieraden en andere accessoires.

Van droomjurk, trouwlingerie tot opzienbarende bruidsaccessoires, bij Bruidsmode Lisa in Hengelo kun je terecht voor het perfecte totaalpakket. Bovendien is er in de collectie ook gedacht aan feestelijke kleding voor bruidsmoeders en zussen of vriendinnen van de bruid. Ook hebben we gedacht aan de allerkleinste meisjes en hebben we een leuke draagbare bruidsmeisjes collectie!

Benieuwd naar onze ruime collectie bruidsjaponnen?

Graag nodigen wij jou uit om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk advies op maat en stijl.

Bruidsmode Lisa, zeer persoonlijk tot je dienst

Wat vinden anderen van Bruidsmode Lisa?

Bruidsmode Lisa heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN