Bruidsservice Brabant

Lugteren 43 | 5237 JV | Den Bosch | 073-6443525 | info@bruidsservicebrabant.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Imke

Bruidsservice Brabant

 

Voor de complete verzorging (van trouwkapsel en/of bruidsmake-up) van de bruid.

 

Bruidsservice Brabant vindt het belangrijk om eerst met elkaar kennis te maken en u informatie te geven over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Hiervoor maken wij een afspraak in een van onze salons met een styliste van onze Bruidsservice. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Besluit u dat wij uw trouwkapsel en/of de bruidsmake-up mogen verzorgen, dan gaan wij tijdens de proefsessie eerst kijken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn passend bij uw jurk. Vervolgens nemen we voldoende tijd om een aantal kapsels te creëren, zodat u een keuze kunt maken hoe u er deze dag natuurlijk oogverblindend uit wil zien. Na de proefsessie maken wij met u een planning voor de trouwdag. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren, hoe u uw haren kunt verzorgen, zodat het in optimale conditie is en het kapsel nog mooier tot zijn recht komt.

 

U bepaalt waar wij uw trouwkapsel en/of make-up komen verzorgen. Dit kan in onze salon, maar bijna altijd komen wij deze dag bij u aan huis. Natuurlijk zijn wij ook bereid de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten te voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met make-up.

 

U mag het zeggen, wij zijn deze dag graag tot uw dienst!

 

Ps. Wij berekenen vooraf de prijs van de totale bruidsservice. Geen verrassingen achteraf!

 

Voor informatie kunt u bellen naar


Drunen e.o.               T:0416-378786

‘s-Hertogenbosch e.o.  T:073-6443525

Boxtel e.o.                 T:0411-678878

Of kijk op onze website www.bruidsservicebrabant.nl

Wat vinden anderen van Bruidsservice Brabant?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Bruidsservice Brabant: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
2017-06-27
Inge schrijft het volgende:
Ik ben naar volle tevredenheid door Imke verzorgd en een aantal van onze gasten zijn door andere stylistes heerlijk verwend zodat wij er stralend uit zagen. Top.
-
+
2017-06-16
Ans schrijft het volgende:
Ik ben erg blij geweest met deze geweldig service. Mijn haar en make-up waren helemaal af. Ik heb alleen maar complimentjes gekregen. Echt een aanrader
-
+
2017-06-16
Carla schrijft het volgende:
Een aanrader!
-
+
2016-06-20
Peggy schrijft het volgende:
In een woord GEWELDIG. Een fijne behandeling gekregen van Nina, een van de stylistes van Bruidsservice Brabant. Goede adviezen, een prachtig eind resultaat. Mijn trouwkapsel en mijn make-up waren perfect op mijn wensen afgestemd. Top!
-
+
2016-06-13
Yura en Koen schrijft het volgende:
Ik ben echt super tevreden over Bruidsservice Brabant. Ik ben voor mijn huwelijksdag goed geïnformeerd en goed geadviseerd en op mijn huwelijksdag heb ik alleen maar complimenten gekregen over mijn kapsel en mijn make-up.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN