Bruiloft accessoires

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 augustus 2015

De beste bruiloft accessoires vind je bij Rebelle!

Op een huwelijk is de juiste kleding van groot belang. En omdat iedere aanwezige er extra goed op let, zal het echt op de details neerkomen als je je wilt onderscheiden. Accessoires zijn daar bij uitstek voor geschikt. Bij Rebelle hebben we altijd een ruime selectie van topmerken in de aanbieding. Hieronder beschrijven we voor de bruid, de bruidegom en de bruidsgasten kort een aantal aandachtspunten en aanraders om de juiste accessoires te kiezen.

 bruiloft-accessoires_408040.jpg

©istock.com/vvvita

 

De bruid

Het staat buiten kijf dat de bruid de best geklede persoon is op haar huwelijksdag. De jurk is vanzelfsprekend het meest belangrijke element in haar kleding. Accessoires moeten dus een ondersteunende rol krijgen. Less is more! Denk bijvoorbeeld aan een zijden sjaal van Hermès of van Oscar de la Renta. Bijzonder stijlvol. Een fraai horloge kan ook erg verfijnd en classy zijn. Het is dan wel belangrijk dat het goed aansluit bij de jurk. Een subtiel design in zilver van bijvoorbeeld Cartier is uitstekend te combineren met diverse kleuren. Of kies voor een ingetogen ontwerp met een witlederen bandje, zoals onder meer Louis Vuitton en Versace aanbieden. Dat gaat goed met een klassieke witte jurk.

 

De bruidegom

De bruid steelt bijna per definitie de show op een bruiloft. Toch komt de bruidegom er niet gemakkelijk af qua kleding. Je staat dan immers tegenover de bruid, en je moet haar stijlvolle outfit matchen. Als het op accessoires aankomt, zijn er geen afsnijdroutes. Voor de riem geldt bijvoorbeeld de klassieke regel dat die bij de schoenen moet passen, die op hun beurt uiteraard bij het pak moeten aansluiten. Manchetknoopjes zijn ook onmisbaar. Laat uitgelaten designs over aan de getuige of aan de andere bruidsgasten, en kies zelf voor een klassiek en stijlvol ontwerp. Bij Rebelle kun je onder meer terecht voor een ingetogen in goud uitgevoerd paar van Cartier.

 

De bruidsgasten

Ten slotte moeten ook de bruidsgasten op hun Paasbest gekleed gaan bij de bruiloft. Details zijn dus ook voor hen belangrijk. Dat geldt in het bijzonder voor gasten met een vooraf vastgestelde dresscode, zoals de bruidsmeisjes. Hen wordt namelijk evengoed de kans geboden om hun eigen stijl uit te dragen, en die kans moet je dan niet onbenut laten. Maar als de kleding al grotendeels vaststaat, komt het echt neer op de accessoires. Dames kunnen bijvoorbeeld denken aan haaraccessoires en uiteraard tasjes. Er zijn diverse uitstekende tweedehands tassen van Rebelle waar je uit kunt kiezen, ook van topmerken als Prada, Marc Jacobs en Mulberry. Heren kunnen zich onder meer richten op horloges, pochets en riemen. Het is de bedoeling dat je nét een beetje uit de toon valt met de bruidegom, dus kies het liefst voor een meer uitgesproken design. Dat is niet alleen leuk omdat het bij deze gelegenheid kan, maar zo loop je hem ook niet in de weg. De bruidegom moet er immers het meest stijlvol en klassiek uitzien op zijn huwelijk. De bruidsgasten zijn er om feest te vieren.

bruiloft-accessoires

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN