Bruiloft Justin Warshaw, CEO Justin Alexander & Kelsey Turchy

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 september 2022

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk daar! De CEO van het prachtige bruidsmodemerk Justin Alexander, Justin Warshaw gaat op 30 september 2022 trouwen met zijn verloofde Kelsey Turchy in de Toscaanse heuvels van Italië. En natuurlijk wilde wij alles weten over de magische Italiaanse bruiloft van de CEO van Justin Alexander. Wij kregen exclusieve huwelijksdetails te horen over deze romantische bruiloft en zijn helemaal in de wolken om deze met jullie te delen! Dus lees snel verder en kom alles te weten over de exclusieve Italiaanse bruiloft van weddingdress designer Justin Alexander.

bruiloft-justin-alexander-en-kelsey-toscane-italiaanse-bruiloft1   bruiloft-justin-alexander-en-kelsey-toscane-italiaanse-bruiloft2

© Justin Warshaw, CEO Justin Alexander en zijn verloofde Kelsey Turchy bij de trouwlocatie in Italië

BRUILOFT IN HET TOSCAANSE SIENA

De bruiloft en ceremonie zullen plaatsvinden in het historische kasteel van Castello di Celsa in Siena, in het Toscaanse Italië. Castello di Celsa dateert uit de 13e eeuw. Het uitgestrekte landgoed kijkt uit over weelderige tuinen en heeft een adembenemend uitzicht over de Toscaanse heuvels en de uitgestrekte Italiaanse omgeving.

Justin en Kelsey hebben ervoor gekozen om in de landelijke Villa op het landgoed te verblijven, zodat ze heerlijk kunnen ontspannen met familie en vrienden voor de bruiloft. Traditie getrouw slaapt het bruidspaar apart de avond voor de bruiloft. Kelsey verblijft de avond voor de bruiloft zelfs in de exclusieve suite van het kasteel. En na de bruiloft zullen de newly weds hun huwelijksnacht doorbrengen in deze prachtige suite. Wat romantisch, net als in een sprookje!

WEDDINGSTYLE: MODERNE, SPROOKJESACHTIGE BRUILOFT

Wij vroegen Kelsey hoe hun bruiloft er precies uit gaat zien. "Het zal modern, elegant en minimalistisch zijn, want we willen graag dat de schoonheid en het karakter van het prachtige kasteel en de omgeving naar voren komt", zegt Kelsey. "De locatie is van zichzelf al zo sprookjesachtig, dus we denken dst het tegenovergestelde, een moderne en minimalistische bruiloft prachtig zal staan in dit oude sprookjesachtige kasteel". 

DAGINDELING VAN DE BRUILOFT

Het bruidspaar had ook de geweldige kans om samen te werken met weddingplanner Primavera Dreams om hun trouwdag te realiseren. Ook zal de bruiloft worden verzorgd door top Italiaanse chef-koks, Guidi Lenci. Hij zal de gasten laten genieten van een authentiek Toscaans menu. Helemaal passend bij hun sprookjesachtige bruiloft in Toscane.

Kelsey en Justin zeggen dat ze nog niet al te veel huwelijksdetails willen prijsgeven, omdat er nog een aantal verassingen zijn. Maar één ding is zeker, de gasten zullen op de eerste dag worden verwelkomt met een Italiaans "Welkom Diner" in Borgo San Luigi, de bruiloft zal volgen op 30 september en de zal de dag erna worden afgesloten met een "Post-Wedding Dinner" en een "Poolparty". Wat een geweldig idee voor de bruiloftsgasten om zo heerlijk na de bruiloft te kunnen ontspannen of de katers na de bruiloft weg te spoelen met wat frisse lucht en koel water!

TROUWJURK VAN KELSEY

Maar de brandende vraag voor ons blijft natuurlijk: wat zal Kelsey op haar trouwdag dragen? Er wordt verwacht dat ze ten minste 2 jurken zal dragen die uiteraard zijn ontworpen met hulp van de eigen ontwerpers van Justin Alexander. Wat een droom hÄ— ladies?! We zullen dus nog even moeten afwachten. Maar wat voor trouwjurk ze ook zal dragen, Kelsey zal hoe dan ook een prachtige bruid zijn. En dé perfecte match voor de toonaangevende ontwerper in de bruidsindustrie!

Check voor meer informatie over het merk de website van Justin Alexander.

Lees ook de blog: "Justin Alexander Warshaw verloofd".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN