De bruiloft stress test

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 juni 2016

bruiloft stress test

 

Heb je last van bruiloft stess? Doe de test!

Hieronder hebben we alle bruiloft stress niveaus op een rijtje gezet. In welk van de onderstaande categorieën herken je jezelf het meest? Kies het niveau wat bij je past en lees onderaan welke tips wij voor jouw klaar hebben verzameld.

 

bruiloft stress test

 

Hieronder hebben we voor elk bruiloft stress niveau een passende oplossing. Zoek jouw niveau op en kijk snel wat jouw bruiloft stress kan wegnemen of voorkomen.

 

Niveau 0 Zhennnn:

Geen stress? Je bent een lekker relaxte bruid die alles wel goed geregeld heeft. Maar iedereen heeft natuurlijk nog steeds gezonde kriebels op de dag zelf. Op de ochtend van jouw bruiloft moet je ook aan jezelf denken. We hebben een blog met dingen die je absoluut niet moet vergeten de ochtend van je bruiloft. Lees hem hier

 

Niveau 1 In de wolken:

Je hebt nu niet nergens last van, maar zodra de bruiloft dichter bij komt krijg je toch wel een beetje last van zenuwen. Wij hebben de perfecte blog voor je met 10 tips om deze bruiloft stress te voorkomen. Lees hem hier

 

Niveau 2 To Do Lijstjes overal:

We hebben zelfs 2 oplossingen voor jou, we denken natuurlijk mee in de vorm van jouw To Do lijstjes.

  1. Check onze checklist , hier staat alles op wat je niet mag vergeten en zo kun je in een keer aanvinken wat je al geregeld hebt. Dit houd jouw planning een stuk overzichtelijker. 
  2. Probeer te ontspannen... Ga een avondje naar de sauna, ga iets leuks met vriendinnen doen of zet een lekkere film op. Even niet met je bruiloft bezig zijn is soms ook heel lekker. 

 

Niveau  3 rillend/zwetend:

Je kunt jezelf natuurlijk goed voorbereiden op de weersomstandigheden. Wij hebben een leuke blog met tips voor jouw winterbruiloft.  Maar ook voor een zomerse bruiloft hebben wij tips voor je. Die lees je hier

 

Niveau  4 Kiezen blijft lastig:

Geen paniek, keuzes maken is altijd heel lastig. Daar weten wij alles van. Gelukkig zijn er altijd mensen die jou hiermee kunnen helpen. Hierbij kun je denken aan jouw vriendin als ceremoniemeester. Maar je kunt ook een weddingplanner inschakelen, wil je weten waarom lees dan onze blog hierover. 

 

Niveau 5 Natuurrampen op de loer:

Geen paniek, zelf voor bruiden met jouw mate van stress is er een oplossing. Eigenlijk gelden alle bovenstaande tips voor jou: ga ontspannen, gebruik onze checklist , schakel een weddingplanner is en lees je goed in over alles mogelijkheden, tips en handige weetjes in onze blogs. Wil je echt overal op voorbereid zijn, want je denkt dat het finaal mis gaat.. Sluit dan ook een Bruiloftverzekering af. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN