Trends 2017 bruiloft thema's 

Monic Arts
Monic Arts 29 januari 2017

Thema's zijn hot! Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om een thema toe te wijzen aan hun bruiloft. Dit thema kan doorgevoerd worden in de decoratie, de taart of bijvoorbeeld de sweets and drinks! Een thema zorgt ervoor dat de bruiloft een geheel is en alles aan elkaar aansluit.

Natuurlijk delen wij graag de bruiloftthema's die trending zijn voor het nieuwe jaar! In deze blog vindt je ons vijf favoriete trend thema's van 2017! 

Barn wedding

Romantisch en sfeervol, de barn wedding! 

Barnweddingbarnwedding

Tropical

Zoveel kleur, WE LOVE IT! Opzoek naar een frisse, kleurrijke en zomers thema? Ga voor tropical! 

Tropical themaTropical tham

Greenery

Groen, groener, groenst! Geef een natuurlijke touch aan je bruiloft met het thema Greenery

GreenerythemaGreenery thema

Vintage

Vintage zie je tegenwoordig niet alleen nog terug in interieur en kleding, maar ook als thema voor de bruiloft! Houd je van vintage? Gebruik het als thema voor jullie bruiloft! Natuurlijk ook nog eens kostenbesparend want wie weet heb je nog wat leuke decoratie op zolder liggen! 

vintage thema 

Boho

Boho is er al wat langer, maar blijft nog steeds hét thema voor de bruiloft. Romantisch kant, bloemen en printjes.  Hoe kan je er niet van houden? 

 bohemian

  

Bron: Elegant Wedding Invites 

 

Benieuwd naar nog meer trends voor het nieuwe jaar? Eerder deelde wij de trendkleuren en de kaartentrends voor 2017. De trendkleuren vindt je hier. Net bezig met het uitkiezen van jullie trouwkaarten en opzoek naar de nieuwste trends? Wij delen ze hier. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 22 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN