Dé bruiloft trendkleuren van 2017 

Monic Arts
Monic Arts 8 januari 2017

Een nieuw jaar, met nieuwe trendkleuren! Wij hebben dé trendkleuren van 2017 voor jullie bruiloft op een rijtje gezet. Dit jaar is er voor iedereen wel een trendkleur die bij jullie bruiloft past. De kleuren verschillen van heel opvallend, naar heel subtiel. We love it! 

Niagara

Niagara is uitgekozen als dé trendkleur van 2017! Het is een klassieke, lichtblauwe jeans kleur die comfort en betrouwbaarheid uitstraalt. Het is een zachte kleur, die makkelijk te combineren is. Deze kleur is bijvoorbeeld mooi in combinatie met zilver. Wij zijn iniedergeval fan! 

 

niagara

Primrose Yellow 

Hou jij van opvallen? Hoe leuk is het om deze mooie opvallende, gele kleur toe te voegen aan de bruiloft. Deze mooie kleur straalt warmte en vreugde uit. Geen zon te bekennen op jullie bruiloft?Met deze kleur zorg je zelf voor een zonnige dag! 

 

Primrose yellow

 Lapis blue 

Wat is deze kleur toch prachtig. Lapis blue is een mooie, diepe, koningsblauwe kleur. Deze kleur staat voor kracht en zelfvertrouwen. Dat kan ook niet anders, want deze kleur staat iedereen prachtig. Daarnaast is het ook een mooie kleur om te gebruiken voor de aankleding op de bruiloft. In combinatie met wit zorgt deze kleur voor een stralende toevoeging op jullie bruiloft. 

 

Lapis Blue

 

Island Paradise

Gek op blauw, maar ga je toch liever voor een opvallender kleurtje dan Lapis Blue? Island Paradise is dan perfect! Island Paradise is een aqua blauw/groene kleur. De naam van deze kleur doet zijn eer aan. Deze kleur past perfect bij een eiland paradijs! Wie wordt er nou niet blij van deze mooie, zomerse kleur? 

 

Island paradise

Pale dogwood 

Hou je van een iets neutraler en minder opvallend maar wil je toch kleur toevoegen aan je bruiloft. Pale Dogwood is perfect voor je. Deze mooie zachtroze kleur is een subtiele kleur met een softtouche, maar is toch een toegevoegde waarde aan jullie bruiloft. Zeg nou zelf, hoe romantisch is deze kleur wel niet? 

 

Pale dogwood

 Hazelnut 

Graag een neutrale kleur, maar liever niet roze? Ga voor de kleur Hazelnut. Deze mooie, subtiele lichtbruine kleur is makkelijk toe te voegen aan de bruiloft en is een geschikte kleur om in alle vier de seizoenen te combineren met andere kleuren. Deze kleur kan mooi gebruikt worden als basis. Maar het is ook heel leuk om kleine accenten aan te brengen van de kleur, om bijvoorbeeld fellere kleuren af te zwakken. Kortom, multi-functioneel! 

 

hazelnut

Kale

Ten slotte hebben we deze prachtige, diepe groene kleur. De kleur Kale sluit helemaal bij de trend van de buiten-bruiloften. Deze kleur staat voor het buiten leven en een healthy life style. Het is perfect te combineren met andere heldere levendige kleuren zoals Primrose Yellow. 

 

greenery

Benieuwd naar nog meer trends voor 2017? Wij zullen in januari elke week de nieuwste trends met jullie delen! 

 

Bron: Pantone 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 72 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN