BruiloftDJ.nl

Cuxhavenweg 6 | 9723 JK | Groningen | 050-5490120 | info@2join.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marieken van Nispen

BruiloftDJ.nl

BruiloftDJ.nl - 2Join

De dag van jullie leven, die verdient het om perfect te verlopen.. Wanneer het JA-woord is gegeven, jullie heerlijk ontspannen hebben geproost met jullie naasten en het diner is genuttigd is het tijd voor de grote finale: een absoluut TOPFEEST!

Bij 2join / BruiloftDJ.nl hebben wij als doel gesteld om jullie het bruilofsfeest te geven zoals jullie dat wensen. Door de juiste vragen te stellen, te luisteren en daarnaar te handelen zijn wij in staat maatwerk te leveren en jullie huwelijksdag in stijl af te sluiten.

Willen jullie naast een DJ op jullie bruiloft ook een partyfotograaf, een saxofonist of een live artiest? 2join / BruiloftDJ.nl regelt het graag en goed voor jullie.

100% DJ Garantie
Een regelmatige terugkerende vraag is wat er gebeurt wanneer onverhoopt de DJ geveld wordt door griep of op een andere manier verhindert is..
Geen paniek, 2join / BruiloftDJ.nl heeft een uitgebreid team van BruiloftDJ’s dus mocht de DJ ziek zijn, wat vrijwel nooit voorkomt, dan gaat jullie huwelijksfeest gewoon door! En daarbij komt dat in ons CRM systeem alle wensen en notities verwerkt zijn dus het wordt nog steeds de bruiloft zoals jullie dat wensen!

Perfecte apparatuur, perfect afgewerkt
BruiloftDJ.nl is onderdeel van 2join uit Groningen. 2join is al jarenlang actief op de professionele Licht & Geluids markt en weet als geen ander dat alles perfect moet zijn.
De DJ moet de juiste apparatuur hebben om zijn werk te doen en alles moet keurig onderhouden en afgewerkt zijn. Voor jullie is dit één van de garanties dat jullie waar krijgen voor jullie geld en zaken doen met een professionele partij. De BruiloftDisco wordt niet voor niets zo'n 120 keer per jaar geboekt!

Tip!

Boek bij jullie BruiloftDisco een DVD-felicitatiezuil waar jullie gasten een videoboodschap voor jullie kunnen inspreken. Deze boodschappen worden na het feest voor jullie gemonteerd in een videostudio en gebrand op een DVD; maximale napret!

Voor meer informatie kijk op:

 
 

Wat vinden anderen van BruiloftDJ.nl?

BruiloftDJ.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN