BSS Disco Show

Thoornpolder 54 | 2134 WN | Hoofddorp | 023-5641790 | info@bss-events.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

BSS Disco Show

BSS Events / BSS Disco Show Al meer dan 40 jaar een begrip in de Haarlemmermeer!

BSS Events is een bedrijf, welke Deejays / Disco Shows levert voor Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten, Bruiloften en alle andere evenementen. Daarnaast verhuren wij Geluid, Licht en Video en tevens kunnen wij de styling van uw feest verzorgen. Ook is het mogelijk om uw evenement volledig te organiseren. Naast deze activiteiten zijn wij in 2009 gestart met het organiseren van onze eigen feesten. SMASH Party en BEATZ party zijn hier een voorbeeld van.

BRUILOFT:

BSS Events levert uitsluitend Deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze deejays ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheid voor de feestavond. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur. Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn. Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur. Dit komt ook ter sprake op de afspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

Vul gerust ons contactformulier in en wij laten u (geheel vrijblijvend) weten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u een speciale invulling van uw feest, bekijk dan eens alle mogelijkheden op onze webshop.

Graag denken wij mee met jullie over de invulling van het feest.

BSS Events / BSS Disco Show is gespecialiseerd in Bruiloften!

Wat vinden anderen van BSS Disco Show?

Informatie op de website: 4.5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.5
Klant is koning: 5
Bss Disco Show: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2016-08-30
Beat Goldstein schrijft het volgende:
De contact met Henk was vanaf begin heel erg vriendelijk en ongecompliceerd. Hij begreep heel snel wat wij wilden, had een super gevoel voor onze gasten en zorgde samen met zijn collega voor een feestelijke sfeer en een volle dansvloer.
-
+
2016-05-31
Carola schrijft het volgende:
Superfeest gehad met BSS Events! Heel flexibel wat goed van pas komt want je weet met het weer hier nooit hoe het op de dag zelf gaat lopen. Opbouwen hadden de gasten weinig tot geen last van en de muziek en lichtshow waren geweldig.
- ?geen idee
+ Gewoon lekkere communicatie, lekker nuchter en geen blabla. Volgers van de sfeer van het feest, goed aanvoelen wat de mensen willen en houden zich aan de afspraken. Echt een aanrader!!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN