>

Een buiten bruiloft in de tuinen van Paleis Landgoed Huis de Voorst

Monic Arts
Monic Arts 23 januari 2017

Ben jij gek op veel groen en buitenlucht? Zie je het niet zitten om jullie ceremonie binnen te vieren? Kies voor een buiten bruiloft in een locatie met prachtige tuinen!

Gelukkig kennen wij hier een héél mooi plekje voor, Paleis Landgoed Huis de Voorst! 

 

Paleis landgoed huis ter voorst

Dit prachtige landgoed ziet er uit als een sprookje! Je vind er prachtige tuinen, plekken langs de oude slotgracht en een adembenemend mooi kasteel. Misschien nog wel het meest ideale van deze locatie, je hebt alles bij elkaar! Op deze locatie is het namelijk mogelijk om zowel de ceremonie als de receptie, diner en het feest te houden! Het is niet nodig om te verplaatsen naar een andere locatie, super handig. 

Bij Paleis Landgoed Huis de Voorst creer je pure momenten op de meest natuurlijke wijze. Denken jullie aan een Royal Wedding of een huwelijk in "Secret Gardens" stijl? Gezien de uitstraling van het landgoed is dit volledig mogelijk. Franse & Italiaanse flair in een romantische setting. Kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner met een Italiaanse flair.

Door de unieke architectuur kunnen jullie je eigen identiteit realiseren. Of het nu gaat om een romantische landelijke sfeer waarin jullie ,samen met jullie gasten kunnen aankomen varen in een van de oude houten sloepen met schipper of een klassieke 16e eeuwse sfeer waarin de grandeur van dit eeuw prachtig wordt weergegeven. De stijl bepalen jullie volledig zelf.  

Benieuwd geworden naar deze prachtige locatie? Wij geven jullie vandaag een kijkje op de mooiste plekjes van Paleis Landgoed Huis De Voorst. 

 

De tuinen 

De tuin is helemaal in de landelijke Franse stijl. Het allermooiste plekje is onder de groene, oude boom. In de boom en in de perken hangen talloze Franse lantaarns. Daarnaast is er een backdrop om eventueel jullie trouwfoto's bij te maken. Deze trouwfoto's kunnen niet anders dan prachtig worden op dit mooie landgoed. Daarnaast kan elk detail indivdueel door het bruidspaar ingevuld worden. Zo kan je de mooie tuinen helemaal aanpassen aan jullie smaak. 

Paleis Landgoed Huis de Voorst

Paleis Landgoed Huis de Voorst

 

Het prieel 

Vanuit de chique grand entree, aangekleed met een gouden loper van 30 meter loop je richting het witte prieel en de chique chiavari stoelen. Het prieel opzich ziet er al uit als een sprookje, maar kan nog aangepast worden aan de eigen smaak en kleurstelling door te kiezen uit een van de zestal draperieën.  

Paleis Landgoed Huis de Voorst

Paleis Landgoed Huis de Voorst

Paleis Landgoed Huis de Voorst

 

Binnenlocatie 

Slecht weer? Niet getreurd! Uiteraard zijn er diverse prachtige ruimtes in het paleis. Deze ruimtes hebben allemaal een eigen identiteit en stijl. In de uitgebreide keuze is er vast wel een die aansluit bij jullie stijl!

 

Paleis Landgoed Huis de Voorst

Paleis Landgoed Huis de Voorst

 

Benieuwd geworden naar nog meer mooie plekjes van Paleis Langoed Huis de Voorst? Bekijk hier de website. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Buiten bruiloft in de tuinen van paleis landgoed huis de voorst: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN