BY ESSYL hairstyling & visagie

Groenstraat 16C | 4841 BD | Prinsenbeek | 076-8886270 | info@byessyl.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team BY ESSYL

BY ESSYL hairstyling & visagie

BY ESSYL, óók voor uw bruidskapsel en bruidsvisagie

De in Prinsenbeek aan de Groenstraat 16C gevestigde kapsalon BY ESSYL, is inmiddels al jarenlang een begrip in de regio Breda e.o. Klanten uit de verre omtrek brengen met grote regelmaat een bezoek aan Essyl van Dijk en haar teamleden Jennifer, Debby en Ismay. De eigentijdse, stijlvolle setting van deze dames- en herenkapsalon zorgt voor een relaxte en privacy biedende entourage. Een warme, relaxte sfeer waar u op een betrokken en deskundige wijze wordt geadviseerd en behandeld. 

Essyl wordt ook zeer regelmatig gevraagd om bruidskapsels en bruidsvisagie te verzorgen. Méér dan 15 jaar aan ervaring in het kappersvak en een visagie opleiding bij het vooraanstaande Instituut van Mieke Petiet in Amsterdam zijn een goede basis om de bruid er op haar mooist uit te laten zien op de dag van haar leven. Maar, daar gaat natuurlijk nog wel het nodige aan vooraf.

Als je gaat trouwen en graag op deze bijzondere dag je haar en visagie perfect wilt laten verzorgen door Essyl, dan beginnen we met het inplannen van een afspraak voor het maken van een proefkapsel. Deze sessie wordt zo’n 4 tot 8 weken voor je huwelijksdag gehouden. Jij hebt jezelf dan al flink verdiept in al je wensen omtrent het bruidskapsel en eventueel je visagie. Je wensen worden besproken en vertaald naar de voor jouw perfecte look. Hou je van naturel of ga je voor “Full- Glam”? Wil je een klassiek kapsel of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin? Of, ga je voor een Bohemian bruidskapsel met een balayage haarkleur? In principe is alles mogelijk. Want indien nodig kunnen we eventueel kiezen voor een vulling of haarverlenging.     

Al jouw wensen interpreterend, “stoei” ik tijdens deze proefsessie lekker met je haar en probeer zo meerdere looks uit en je zo diverse mogelijkheden te laten zien en ervaren voor deze voor jouw zo unieke dag. Waar voel jij jezelf het prettigst bij? Welke vind je het mooist en past het beste bij je? Natuurlijk kijken we daarbij ook naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht en jouw trouwjurk.

Ben jij er uit en van overtuigd wat het uiteindelijk moet gaan worden, dan gaan we de dag verder doorspreken. Wanneer word ik bij je verwacht? Wil je dat ik later op de dag terug kom voor een touch-up?  In principe kan alles en stel ik alles in het werk om er voor jou en jouw naasten te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken. Daar kan bij horen dat ik op locatie ook de kapsels en misschien de visagie verzorg van familieleden en goede vrienden of kennissen. Eventueel kan ik één of meerdere van mijn teamleden meenemen. Belangrijk bij dit alles is wel dat je ons tijdig verwittigt van je mooie plannen, zodat wij in onze agenda de nodige tijdsblokken voor je kunnen reserveren. Dit doen we vanzelfsprekend graag voor je.

Wil je een eerste afspraak met mij maken? Bel dan naar 076-8886270 of mail mij op info@byessyl.nl Graag tot ziens!

Wat vinden anderen van BY ESSYL hairstyling & visagie?

BY ESSYL hairstyling & visagie heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN