Cadillac 66

Chocoladeweg 8 | 1381 DA | Weesp | 033-2340066 | info@cadillac66.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Het team van Cadillac 66

Cadillac 66

OVER DE CADILLAC

Deze roomwitte Cadillac Coupe de Ville Convertible uit 1966 is een iconische Amerikaanse klassieker en ideaal voor een fotogenieke bruiloft in de vintage stijl en luxe van de Kennedy’s.

Na een uitvoerige restauratie waarbij de lak, het chroom en de bekleding volledig zijn vernieuwd, verkeert deze klassieke trouwauto in concoursstaat.

Vanuit de ruime achterbank geniet u van een comfortabele rit, terwijl u luistert naar uw favoriete muziek. En geen zorgen: als het regent kan het elektrische dak binnen no-time worden gesloten!

AANVULLENDE DIENSTEN

We helpen graag om aan iedere wens – hoe gedetailleerd ook – invulling te geven: van chique bloemversiering afgestemd op het bruidsboeket tot de kleding van de chauffeur.

Natuurlijk zorgen we er voor dat alles volgens planning verloopt - aankomst en vertrek vinden stipt op tijd plaats. Eventueel kan ook een bijpassende witte Cadillac Limousine worden ingezet als volgauto.

Tijdens de fotoreportage verleent de chauffeur de nodige assistentie zodat het bruidspaar - perfect gepositioneerd rond de trouwauto - op de gevoelige plaat kunnen worden vastgelegd.

Bruiloft: vanaf 425 EUR per 5 uur all-in. Zonder toeslag in de omgeving: Amersfoort, Hilversum, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Nijkerk, Bussum, Weesp, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Zeist.

Wat vinden anderen van Cadillac 66?

Cadillac 66 heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN