Champagne tower

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 oktober 2018

De champagne toren, wie kent 'm niet? Alle glazen in een piramide op elkaar waarbij je de champagne in het bovenste glas giet en daarmee alle glazen vult. Deze toren bestaat al erg lang en hebben we al vaak voorbij zien komen maar, hij blijft super leuk!

PROOSTEN

Wanneer jullie op jullie trouwdag samen de taart hebben aangesneden en deze hebben gegeten met jullie gasten, is het daarna tijd om te proosten. Dit kan aan tafel, net voordat het eten word opgediend maar, je kan hier ook nog een apart moment van maken. Jullie kunnen samen de glazen van de toren vullen en deze uitdelen aan jullie gasten. Wanneer iedereen een glas champagne heeft kan er een toost worden uitgebracht. Jullie staan dan allemaal even stil bij dit moment en daarna kunnen jullie aan tafel om lekker te gaan eten.

FOTO

Het is niet alleen super leuk om met al je gasten te proosten. De toren ziet er ook nog eens super mooi uit en doet het goed op foto's! Want zeg nou zelf, als je deze foto's hieronder ziet, dan wil je zelf toch ook zo'n toren op je bruiloft.

champagne
Foto credits: erinandtara

champagne
Foto credits: erinandtara

champagne
Foto credits: Pinterest

champagne
Foto credits: josevillablog

champagneFoto credits: inspirebythis

CHAMPAGNE TOWER OP JULLIE BRUILOFT

Wil jij na het zien van deze foto's ook zo'n toren van champagne op jullie bruiloft. Kijk dan eens op onze catering pagina. Wie weet staat er wel een bedrijf tussen dat bij jullie past en dat jullie hierbij kan helpen!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN