Champagneglazen voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 januari 2024

Champagneglazen horen natuurlijk op je bruiloft! Champagneglazen kunnen op zich zelf al mooi zijn maar de champagneglazen kunnen altijd een leukere look krijgen. Wij hebben een aantal tips voor je om je champagne glazen voor je bruiloft om te toveren tot echte eyecatchers tijdens het proost moment.

champagneglazen-op-je-bruiloft-1

Bijzondere vormen: champagneglazen op je bruiloft

Als champagneglazen op je bruiloft kun je natuurlijk kiezen voor de klassieke flûtes champagneglazen, dit geeft je bruiloft een klassieke sfeer. Tegenwoordig zien we steeds vaker unieke vormen champagneglazen. Kies bijvoorbeeld eens voor een champagne coupe, een schotelvormig glas die ontzettend populair was in de jaren 20. Wil je dus echt een glamoureus proost moment met een vintage twist, dan moet je echt voor de champagne coupes gaan. Deze zijn op en top chique!

champagneglazen-op-je-bruiloft-2   champagneglazen-op-je-bruiloft-3

Champagneglazen op je bruiloft met een twist

Champagneglazen op je bruiloft met een twist. Wil jij iets speciaals doen tijdens het proost moment? Voeg dan eens iets extra's toe aan je champagne. Voeg eens aardbeien, sinaasappel of juist lavendel toe aan je champagneglazen. Dit geeft een leuke variatie aan de champagneglazen op je bruiloft en het is ontzettend leuk om hier je bruiloftthema terug te laten komen. Heeft jouw bruiloft een winterthema? Kies dan voor een takje rozemarijn en rode bessen. Ontzettend makkelijk en zo zien je champagneglazen er toch uniek uit. Dit ziet er ook super leuk uit zodra je de foto's terugkijkt.

champagneglazen-op-je-bruiloft-4

champagneglazen-op-je-bruiloft-5

champagneglazen-op-je-bruiloft-6

Champagne tower op je bruiloft!

Een champagne tower op je bruiloft, de absolute must voor 2024! Hiermee wordt het proost moment een nog groter spektakel. De champagne tower ziet er al heel gaaf uit als decoratie en zorgt ervoor dat er tijdens het proost moment iets magisch gebeurd. Heel speciaal om met je hubby samen de tower in te schenken en daarna te proosten. Probeer niet te knoeien en haal voor de zekerheid maar een flesje extra!

champagneglazen-op-je-bruiloft-7   champagneglazen-op-je-bruiloft-8

Doe ook inspiratie op met de blog: "Decoratie voor op je statafels op je bruiloft".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 42 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN