Cinematic Wedding

Nieuwlandsestraat 7 | 5473 RT | Heeswijk Dinther | 06-52111285 | contact@cinematicwedding.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Tim Manders

Cinematic Wedding

Cinematic Wedding

Cinematic Wedding is inmiddels een gevestigde naam in de trouwbranche. Door onze échte Cinematic Stijl met filmische beelden, composities en technieken maken we van jullie bruiloft een échte film. Maar ook voor fotografie ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn combinatiepakketten mogelijk.
Met ruime ervaringen in zowel Nederlandse als internationale bruiloften maken we van elke bruiloft een professionele én persoonlijke reportage.

 

cinematograaf

Cinematic Wedding maakt films en foto's die echt een verhaal vertellen. Onze manier van filmen versterkt de emoties die er op de dag al zijn. We gebruiken 'filmische' muziek die de juiste snaar raakt. En we weten hoe we mooie momenten moeten filmen en monteren. Uiteindelijk krijg niet zomaar wat leuke shots op een leuk muziekje, maar een film die bij jullie past en jullie verhaal vertelt. In plaats van videograaf noemen we onszelf dan ook liever cinematograaf.

Trouwen is overigens niet alleen belangrijk voor jullie als bruidspaar, maar veel goede vrienden én geliefde familie zullen als getuige bij jullie grote dag aanwezig zijn. Beeldmateriaal van al deze mensen bij elkaar is over 20 jaar goud waard. En daarom is het kiezen voor een goede trouwvideograaf enorm belangrijk.

 

twee videografen

Bij Cinematic Wedding krijg je altijd twee videografen. Met zijn tweeën weten we zeker dat we geen enkel belangrijk moment missen. Daarnaast kunnen we ook op meerdere plekken tegelijk aanwezig zijn. Vooral in de ochtend en is dit van essentieel belang.
Het eindresultaat mag er elke keer weer zijn en we hebben inmiddels al heel veel bruidsparen enorm gelukkig gemaakt.

Bekijk snel voorbeelden van onze films en foto's op onze website en vraag naar onze beschikbaarheid..

Wat vinden anderen van Cinematic Wedding?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Cinematic Wedding: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2015-11-12
Zhen schrijft het volgende:
Wow, wat is het mooi geworden!! De feature film is enorm leuk gedaan. Tijdens het kijken voelde het echt alsof we weer aanwezig waren op de dag. Fantastisch dat je de flashmob heb weten vast te leggen. Onbetaalbaar! Super lachen het eind met de bloopers. De Cinematic Film is heel mooi geworden, echt een droomfilm. Van het diepste van onze harten, dankjewel! Ongelofelijk mooi werk van jullie! Geen ander feedback dan lof. Niks meer aan doen.
-
+
2015-11-12
Chantal schrijft het volgende:
Lieve Tim en Jef, Wat zijn wij ongelooflijk blij met de films die jullie voor ons hebben gemaakt. Jullie hebben echt een film gemaakt die gewoon laat zien hoe wij zijn. En daarbij zulke mooie momenten vast gelegd. We zijn jullie eeuwig dankbaar. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag die mede dankzij jullie gezelligheid tot een topdag is gemaakt. Echt heel bijzonder! We zullen jullie niet snel vergeten door jullie persoonlijkheid maar ook wat jullie voor ons hebben gedaan. Thanks! En ook de muziek die jullie hebben gebruikt is prachtig, we hebben er een lievelingsliedje bij haha! Groetjes, Bruno en Chantal
- - Kan niets verzinnen :)
+ - Beeldkwaliteit - Stijl - Persoonlijk contact


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN