CINEMATIC WEDDING

Nieuwlandsestraat 7 | 5473 RT | Heeswijk Dinther | 06-52111285 | info@cinematicwedding.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Tim Manders

cinematic wedding

Cinematic Wedding

Cinematic Wedding is bijzondere videograaf in de trouwbranche. Inmiddels een gevestigde naam door onze échte Cinematic Stijl waarbij we zonder poespas en 'gimmicks' bruiloften vastleggen in een heuse trouwfilm.
Met ruime ervaringen in zowel Nederlandse als internationale bruiloften ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een Chinees huwelijk.

 

cinematograaf

Cinematic Wedding maakt persoonlijke trouwfilms met elke keer weer een ander eindresultaat. We gebruiken echt 'filmische' muziek die de juiste snaar raakt. Onze films zijn eigenlijk een aaneenschakeling van prachtige 'plaatjes' die zo in een foto-frame zouden kunnen! We leggen niet zomaar momenten vast, we zijn beeldkunstenaars. Dat is de definitie van een cinematograaf. Een verhaal zo in beeld brengen dat het niet alleen lekker loopt maar ook dat het de kijker het verhaal intrekt en de aandacht vast houdt. En de kijker, dat ben jij!
Jullie kunnen zo op de meest optimale en verbluffende wijze nog je hele leven terugkijken naar dat belangrijke moment in je leven.

Trouwen is overigens niet alleen belangrijk voor jullie als bruidspaar, maar veel goede vrienden én geliefde familie zal als getuige bij jullie grote dag aanwezig zijn. Beeldmateriaal van al deze mensen bij elkaar is over 20 jaar goud waard. En daarom is het kiezen voor een goede trouwvideograaf enorm belangrijk.

 

twee videografen

Bij Cinematic Wedding krijg je altijd twee videografen, want twee zien immers meer dan een. We kunnen dus ook op meerdere plekken tegelijk aanwezig zijn. Vooral in de ochtend is dit van essentieel belang.
Het eindresultaat mag er elke keer weer zijn en we hebben niet voor niets inmiddels heel veel bruidsparen enorm gelukkig gemaakt. En dan zijn we ook nog eens betaalbaar!

Bekijk snel voorbeelden van onze films op onze website en ervaar het verschil in gevoel met andere videografen.

Your wedding, our cinematic mission!

Wat vinden anderen van CINEMATIC WEDDING?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Cinematic Wedding:  5 / 5 gebaseerd op  2 stem(men)
12-11-2015
Zhen schrijft het volgende:
Wow, wat is het mooi geworden!! De feature film is enorm leuk gedaan. Tijdens het kijken voelde het echt alsof we weer aanwezig waren op de dag. Fantastisch dat je de flashmob heb weten vast te leggen. Onbetaalbaar! Super lachen het eind met de bloopers. De Cinematic Film is heel mooi geworden, echt een droomfilm. Van het diepste van onze harten, dankjewel! Ongelofelijk mooi werk van jullie! Geen ander feedback dan lof. Niks meer aan doen.
12-11-2015
Chantal schrijft het volgende:
Lieve Tim en Jef, Wat zijn wij ongelooflijk blij met de films die jullie voor ons hebben gemaakt. Jullie hebben echt een film gemaakt die gewoon laat zien hoe wij zijn. En daarbij zulke mooie momenten vast gelegd. We zijn jullie eeuwig dankbaar. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag die mede dankzij jullie gezelligheid tot een topdag is gemaakt. Echt heel bijzonder! We zullen jullie niet snel vergeten door jullie persoonlijkheid maar ook wat jullie voor ons hebben gedaan. Thanks! En ook de muziek die jullie hebben gebruikt is prachtig, we hebben er een lievelingsliedje bij haha! Groetjes, Bruno en Chantal
- - Kan niets verzinnen :)
+ - Beeldkwaliteit - Stijl - Persoonlijk contact


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN