Circles Trouwringen

Veerplein 14 | 3331 LE | Zwijndrecht | 078-6200966 | info@circles-trouwringen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Wilfried en Herma

Circles Trouwringen

Circles trouwringen, een begrip in Nederland!

Bekend geworden van de vingerafdruk, dit top product leveren wij nog steeds! Jullie kunnen ook een keuze maken uit onze oneindige collectie trouwringen. Naast de lijnen van Vinx Hollands Glorie, Gerstner, EGF, Sickinger, Mokume Gane, Luce Di Luna, Couture en Edel Design is het ook mogelijk om jullie trouwringen zelf samen te stellen bij Circles, persoonlijker kunnen wij het niet maken. Heb je zelf een ontwerp? Onze goudsmid realiseert dit voor jullie.

Kom langs om in een gezellige warme omgeving jullie trouwringen uit te zoeken, wij nemen er alle tijd voor!

Je bent het waard om exclusief te zijn!

Tot ziens op het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Tel: 078-6200966 , www.circles-trouwringen.nl

Wat vinden anderen van Circles Trouwringen?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.8
Klant is koning: 5
Circles Trouwringen: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
2020-09-19
Kelcy schrijft het volgende:
Wij hebben gisteren onze trouwringen uitgezocht. Super goed geholpen en alles werd uit de kast getrokken om voor ons de juiste ringen te vinden. Alles was mogelijk.
-
+
2020-09-19
Fenna schrijft het volgende:
Wij raden Circles Trouwringen zeker aan. Afgelopen weekend zijn wij erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Erg vriendelijke mensen, en er werd echt de tijd voor ons genomen. Alles wat wij in gedachten hadden kon verwerkt worden in onze ringen. Heel uniek, en wij hebben de volste vertrouwen dat ze erg mooi worden. Bedankt!
-
+
2020-09-19
Ralp en Melinda schrijft het volgende:
Ik heb in 2018 hier een verlovingsring gekocht waarbij ik door Herma van A tot Z perfect geholpen ben. Ruim een jaar later zijn mijn partner en ik hier gaan kijken voor onze trouwringen. We werden nog herkend en werden ditmaal door Wilfried uitmuntend geholpen....> Prijs en kwaliteit verhouding is echt fantastisch evenals het aanbod en de expertise. Jammer dat er geen 6 sterren voor 'Begrip voor wensen' gegeven kan worden want hier blinkt Circles toch echt in uit. Mocht je twijfels hebben om de zaak binnen te wandelen, hetzij over jullie budget of de afstand van je woonadres, is mijn advies: 'Niet twijfelen, stap gewoon naar binnen!' Ken je die online reviews waarbij je gevraagd wordt: 'Zou je (...) aanbevelen aan vrienden/familie?' wat je met 'Ja' beantwoord en vervolgens toch niet doet?... Als je eenmaal hier geholpen bent doe je dit WEL! Herma en Wilfried, nogmaals bedankt en we kunnen niet wachten om de trouwringen om onze vingers te hebben!
-
+
2020-09-19
Marcel schrijft het volgende:
Er wordt de tijd voor je genomen. En je wordt goed geholpen.
-
+
2020-09-18
Cees schrijft het volgende:
Kan deze juwelier van harte aanbevelen, er word echt de tijd voor je genomen, bijzondere mensen
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN