Creatief Confetti Kinderentertainment

Tappersweg 59 | 2031 ET | Haarlem | 06 - 27255628 | info@creatiefconfetti.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Creatief Confetti Kinderentertainment

 

Groot en klein geniet van de feestdag

Als je een bruiloft organiseert, valt er veel te regelen. Het is natuurlijk belangrijk om aan de volwassenen te denken, maar wie zorgt er voor de allerjongste gasten? Dat is nog een hele opgave! Die zorg nemen wij met plezier uit handen. Zet ons ervaren team in voor het entertainen en vermaken van grote groepen kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

 

Geen zorgen, wij regelen alles

We bespreken met elkaar wat jullie wensen zijn, hoeveel kinderen er komen en wat de beschikbare ruimte is. Zo stellen we een mooi programma samen dat perfect aansluit op jullie feest. Geen zorgen meer, de kinderen krijgen een geweldige dag! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Creatieve workshop, een verkleedhoek met Fotobooth. Een uitgebreid buitenspellenplein,of laat je de kids schminken door een professionele schminkster?

 

Een persoonlijk aandenken

Omdat we een eigen ontwerper in huis hebben, kunnen we bijvoorbeeld strippenkaarten laten maken met jullie logo of naam. Met de strippenkaart gaan de kinderen langs elk feestelijk onderdeel, zodat ze niks missen. Een groot succes! We verzorgen ook goodiebags, rugzakjes of andere bedankjes om als persoonlijk aandenken mee te geven.

Wat vinden anderen van Creatief Confetti Kinderentertainment?

Creatief Confetti Kinderentertainment heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN