Cuisine Catering

Parklaan 22 bus 14 | 2300 | | 0032 ( 0 ) 488 819 352 | info@cuisinecatering.be | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Bram Gers

Cuisine Catering

Heerlijk gastronomisch genieten tijdens uw huwelijksfeest

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is Cuisine Catering de geschikte partner voor uw huwelijksfeest. Of u nu enkel op zoek bent naar culinaire verwennerij of u wenst hulp bij de totale organisatie - gaande van catering, muziek, licht & geluid tot decoratie - van uw huwelijksfeest. Als ‘one-stop shop’, helpen wij u met plezier verder!

Culinair maatwerk

Wat uw wensen en noden ook zijn, niets is ons teveel of te moeilijk. Laat uw budget het toe én is het technisch haalbaar, dan gaan we er gewoon voor. Wij vertrekken steeds van een wit blad, dat we samen met u invullen. Geen standaard formules, maar op en top culinair maatwerk met creativiteit, kwaliteit en verfijning als belangrijkste uitgangspunten. Ook proefdiners en wijndegustaties zijn mogelijk.

Van hapjesavond met ginbar, seizoensgebonden finger- of streetfood gemaakt op een OFYR BBQ tot een viergangendiner met aangepaste wijnen en late night snacks of een gastronomisch buffet geïnspireerd op Asian streetfood, alles is mogelijk. Wij beschikken over een professioneel topteam van maîtres, kelners en koks met internationale ervaring om uw feest naar een hoger gastronomisch niveau te tillen.

Bijzondere locaties

Kwaliteit is onze belangrijkste troef. Van wijnen, vis en vlees tot groenten, uitnodigingen en meubilair in passend thema, onze leveranciers en partners zijn steeds zorgvuldig gekozen! Of u nu graag feest viert in een prachtig ingerichte tent in uw tuin, in een kasteel, hoeve of industrieel pand, wij helpen u indien nodig bij de zoektocht naar een gepaste locatie. Wij hebben tal van mogelijkheden voor u in petto en dat zowel in Vlaanderen als in Nederland (tot voorbij Tilburg).

Wenst u graag meer informatie over onze werkwijze? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand op de Love and Marriage Beurs in Eindhoven.

Wat vinden anderen van Cuisine Catering?

Cuisine Catering heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN