Cynthia Veenman visagie & hairstyling

Geestweg 10 | 2671 EC | Naaldwijk | 06-41495520 | info@cynthiaveenman.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Cynthia Veenman

Cynthia Veenman visagie & hairstyling

Goedendag toekomstige bruid(en)(gom)

Ik stel mij aan u voor:

Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling, voor een complete bruidsstyling.

Met een longlasting bruidskapsel en bruidsmake-up zet ik het puntje op de i. Wat voor een stijl of thema jullie op de dag hebben; romantisch, vintage, elegant, beach, stijlvol, chiq of een combinatie. Of je nu dagelijks make up gebruikt of juist niet? Een dikke laag is niet nodig, ik richt mij op een natuurlijk feestelijke make-up. Opgestoken of los haar....? Er zijn veel mogelijkheden, geen zorgen ik adviseer u graag. Ik match jouw persoonlijkheid, uiterlijk en wensen bij jullie trouwdag!

 

Proefsessie

Tijdens een proefsessie bespreken wel alles goed door, bekijken we de wensen en mogelijkheden en doen we het haar en make-up zodat we zeker weten dat het matcht. Als jij je mooi voelt dan straal je dat uit en die sparkel wil ik graag omhoog halen en accentueren. We maken er een gezellig moment van, dus vriendinnen, zussen en moeders zijn dan ook welkom. Fototoestel is aan te raden!

Inbegrepen bij de styling: 24 uurs wimperextentions, wenkbrauwen epileren/ modelleren, huidverzorging

 

Locatie en producten

Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling komt bij u aan huis en op locatie, voor de proef en op de dag zelf, in binnen en buitenland. Door gebruik van top producten blijft het haar en make up gegarandeerd de hele dag goed zitten. Naast merken als Make up Studio, Lorial, Oge, werk ik ook met een natuurlijk mineralen make-up merk. Deze is naast parabeen en parfum vrij, ook gluten vrij en bevat verzorgde en voedende bestandsdelen. De producten zijn niet op dieren getest en worden gebruikt in het hoge segment van de beauty wereld.

 

Extra

Ik ben al heel wat jaren actief in de bruidswereld en heb zo mijn nodige ervaringen op gedaan. Zo zal ik, indien gewenst, aanwezig zijn bij het aantrekken van de jurk. Make-up en haarstyling voor gasten en bruidskinderen is ook mogelijk! Voor een vrijgezellenfeest geef ik leuke, gezellige, informatieve beauty/ make-up workshops.

 

Hebben wij elkaar nog niet ontmoet? Een kennismakingsgesprek via telefoon, persoonlijk of via skype vind ik zelf altijd prettig. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn site: www.cynthiaveenman.nl

Maak een afspraak om kennis te maken of een proef.

 

Tot snel

Liefs Cynthia Veenman

Wat vinden anderen van Cynthia Veenman visagie & hairstyling?

Informatie op de website: 4.6
Communicatie & afspraken: 4.8
Medewerkers: 4.8
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.8
Klant is koning: 4.8
Cynthia Veenman Visagie En Hairstyling: 4.8 / 5 gebaseerd op 31 stem(men)
2019-04-18
Evelyne schrijft het volgende:
Cynthia heeft mijn haar en make-up gedaan voor onze bruiloft. Ze was enorm prettig om mee te werken. Ze is lekker energiek en luistert goed naar wat jij wilt. Ik was erg blij met het resultaat.
- Geen, erg tevreden
+ Zelf ben ik dagelijks niet zo van de make-up dus ik vond het knap dat Cynthia een neutrale look bij mij kon creëren zonder dat ik helemaal vol geplamuurd lijk. Daarnaast had ze mijn haar mooi losjes opgestoken, een beetje bohemian chique stijl. Ze is echt goed in haarstyling & visagie voor bruidjes.
2019-02-06
Claudia Geelhoed schrijft het volgende:
Echt superfijn! Precies wat ik wilde en ook gewoon megagezellig contact!
-
+ De beschrijvind op de website springt er echt uit ten opzichte van andere websites... eindelijk las ik over een mooie, natuurlijke look, in plaats van een dikke laag make-up en alle "nep"dingen (zoals hairextensions e.d.)
2019-01-23
Anita van der Kooij schrijft het volgende:
Cynthia heeft goed geluisterd naar mijn wensen en heeft de tijd genomen om verschillende bruidskapsels en make up te laten zien. Het resultaat was prachtig!
-
+ Er worden verschillende opties laten zien Luistert goed naar wensen van de klant Gezellig Mooie natuurlijke stijl Komt afspraken na
2019-01-21
Maaike van Eijk - de Bruin schrijft het volgende:
Cynthia heeft mijn haar en make-up verzorgd op 19 oktober 2018, ik heb haar ontmoet op een beurs in Amsterdam en vond haar meteen een sprankelende eerlijke maar ook lieve vrouw! de proefsessie was gepland met 30+ graden, bloedheet maar een prachtig resultaat! zelfs kleine wijzigingen vond zij geen probleem om nog te doen! op 19 oktober stond zij lekker vroeg voor de deur en ondanks het tijdstip was zij meteen gezellig! En ik heb mij eerlijk nog nooit zo mooi gevoeld als die dag, als ik de foto's terugkijk dan begin ik direct weer te glimmen!
-
+ Sprankelend, kennis van zaken, eerlijk en duidelijk en vooral ook erg gezellig
2019-01-16
Bruid M. schrijft het volgende:
Cynthia heeft afgelopen jaar mijn haar en make-up voor mijn trouwdag verzorgd. Ik had enkele weken van te voren een proefsessie gehad, waarbij zij uitgebreid vroeg naar wat ik zou dragen en wat mijn wensen waren. Daarna heeft ze alle make-up en mijn kapsel uitgeprobeerd en kon ik aangeven wat ik op de grote dag eventueel anders zou willen zien. Mijn kapsel paste ze toen direct aan en was op de trouwdag zelf precies zoals ik het wilde! Haar make-up is mooi naturel, zoals ik wilde, maar kan naar wens ook meer aangezet worden.
- Cynthia is een vrolijke klets, dit kan op het begin wat overweldigend zijn, maar het helpt wel goed tegen de zenuwen op de grote dag.
+ Cynthia luistert goed naar wat je wensen zijn en past dit bij en/of na de proefsessie aan naar jouw wensen voor de grote dag.
2017-11-28
Geke Meuken - Beugels schrijft het volgende:
Ik kan alleen maar lovend spreken over Cynthia. Ze is een echte vakvrouw en een sprankelende persoonlijkheid die je graag om je heen wilt hebben als je, toch enigszins nerveus, je trouwdag begint. Heerlijk hoe ze je op je gemak stelt met haar humor. Maar buiten dat is ze op de eerste plaats erg goed in haar vak, heeft zeker als je zoals ik een exzeemhuid hebt en erg fijn haar dat normaliter bij een zuchtje wind alle kanten op waait. Nergens last van gehad. Alles is perfect blijven zitten on the day en windstil was het zeker niet op onze trouwdag. Zelfs toen het haar van mijn nichtje niet goed ging, is ze ingesprongen en heeft ze haar dag ook helemaal goed gemaakt. Ontzettend bedankt Cynthia!
- Heb er eigenlijk geen.
+ Humor, erg goed in haar vak, professioneel, vriendelijk, behulpzaam.
2017-11-20
Els schrijft het volgende:
Aanrader als je je heerlijk relaxt op andere zaken wilt richten, je zelf vrijwel geen make-up gewend bent te dragen en je op jouw feest zelf, wilt stralen als nooit tevoren!
- Geen!
+ Cynthia is: Relaxt Lief Verzorgend En ze weet wat je bedoelt! De mooiste naturel make-up en het mooiste haar. Zó professioneel!
2017-11-13
Joyce van Ruyven-Steenbergen schrijft het volgende:
Super ervaring, De make-up was fantastisch en bleef de hele dag goed zitten!
-
+
2017-11-12
Abigail Goossen-Leupe schrijft het volgende:
Mijn make up en haar zijn beiden verzorgd op mijn huwelijksdag door Cynthia Veenman. Een lieve vrouw die kwalitatief hoogstaand werk aflevert. Daarnaast waardeer ik haar flexibiliteit ook erg. Een vakvrouw die je volledig ontzorgt en die ervoor zorgt dat je je ontspannen en goed voelt op een spannende dag. Prijs kwaliteit is zeer goed. Mocht je nog op zoek zijn naar iemand dan zou mijn advies zijn: " huur Cynthia dan vooral in!"
-
+
2017-11-06
Barbara Brandsma schrijft het volgende:
Hele goede ervaring met Cynthia! Haar en make-up op zaten allebei perfect. Het voelde niet zwaar opgemaakt maar het is de hele dag goed blijven zitten. Het opmaken en stylen in de ochtend was ook nog eens ontzettend gezellig!
- ....
+ Weet wat ze doet qua make-up en haar! Haalt het mooiste uit je naar voren zonder dat je zware make-up nodig hebt.
2017-11-02
Annelot schrijft het volgende:
Wat ben ik blij dat ik Cynthia mijn haar en make-up heb laten doen op mijn trouwdag! Ik dacht dat ik zelf best aardig kon "make-uppen", totdat ik zag wat voor moois Cynthia bij elkaar kwastte en poederde tijdens de proefsessie. Cynthia weet precies hoe ze alle mooie karakteristieken uit je gezich naar voren moet brengen, en zorgt ervoor dat je nóg meer straalt! De make-up was heel mooi naturel, ik voelde het niet zitten en ondanks heel veel blije tranen, een beetje regen en een hele hoop danszweet, zag het er zelfs 's avonds nog keurig uit! En ook mijn haar (dat normaal na een zucht al instort), was de hele dag mooi en vol volume. Hier en daar had Cynthia een onzichtbaar vlechtje gemaakt, zodat ik ondanks mijn korte haar toch heel comformtabel een lange sluier en pareltjes kon dragen. Cynthia, je make-up was het puntje op de "i" voor mijn bruidsoutfit!
-
+ Cynthia is een heerlijk vrolijk mens en de communicatie is vlot en duidelijk. Door de proefsessie weet je zeker dat het op je trouwdag helemaal goedkomt. En op de dag zelf zorgen haar no nonsense attitude en gezellige babbel zorgen ervoor dat je ondanks alle zenuwen toch heel relaxed in de make-up stoel zit.
2017-11-02
Melissa schrijft het volgende:
Energieke, gezellige, kundige vrouw, die zorgde voor ontspanning op de dag van mijn bruiloft. Mijn haar en make-up zaten super en het heeft de hele dag goed gezeten.
-
+ Cynthia geeft goed advies en luistert naar jouw ideeën. Ik was super blij met mijn haar en make-up. Ook mijn moeder en zusje waren dik tevreden met hun make-up. Cynthia zorgde voor een gezellige, ontspannen sfeer op de dag van mijn bruiloft. Dat was super fijn!
2017-06-12
awvdberg@hotmail.com schrijft het volgende:
Cynthia is super aardig en grappig Ze heeft mijn make-up en haar precies gedaan zoals ik het graag wilde Heb me nog nooit zo mooi gevoeld
- geen
+ Cynthia is super aardig en grappig Ze heeft mijn make-up en haar precies gedaan zoals ik het graag wilde Heb me nog nooit zo mooi gevoeld
2017-02-12
Tessa Howes-Krijgsman schrijft het volgende:
Cynthia weet precies wat goed staat en het resultaat was perfect. De sfeer was gezellig en ontspannen, fijn om een speciale dag zo goed te beginnen!
- -
+ Styling, sfeer, make-up, alles was top!
2017-02-06
Chantal schrijft het volgende:
De make-up zat er in de avond nog keurig op! Supertevreden, en het was ook nog eens gezellig :-)
- Geen, ik was erg tevreden en zou haar aanbevelen en weer boeken!
+ Gezellige en toegankelijke vrouw. Goed bereikbaar. Goede site. Heldere afspraken. Goede en fijne make-up.
2017-02-03
Simone Hertzberger schrijft het volgende:
Ik raad Cynthia aan aan mijn vriendinnen ze levert mooi werk met veel enthousiasme. Echt een feestje!
- In eerste instantie leek mijn haar op de dag zelf niet echt op het proefkapsel waar ik voor was gevallen. Maar je ging net zo langs door tot het perfect was!
+ Gevoel voor stijl, kan goed luisteren, enthousiast en gezellig
2017-02-02
Inge schrijft het volgende:
Ik zou Cynthia zonder twijfel aan iedere 'bride to be' aanraden! Met de proefsessie neemt ze de tijd om naar je wensen te luisteren en met je mee te denken. Cynthia weet precies hoe ze je moet laten stralen op de mooiste dag van je leven. Haar en make-up waren echt fantastisch en bleven tot diep in de nacht zitten. En, voor alle bruiden net als ik die last-minute nog even emailen: dat kan gewoon!
-
+
2017-01-24
Marjolijn schrijft het volgende:
Dankzij Cynthia voelde ik me op mijn bruiloft echt een prinses! :) Cynthia was op mijn trouwdag al heel vroeg bij mij thuis voor mijn haar en make-up. Op deze toch wel heel spannende dag is Cynthia een heel fijn persoon om bij je te hebben. Door haar openheid en gezelligheid voelde ik me gelijk op mijn gemak bij haar. Mijn haar en make-up hebben de hele dag, ondanks een redelijk stevig windje tijdens de fotoshoot en een hele avond dansen op de dansvloer, perfect gezeten. Alleen af en toe even m'n lippen bijgewerkt met de lippenstift die ik van haar gekregen heb die ochtend :) dat was voldoende. Ook heeft Cynthia het haar & make-up gedaan van mijn zusje, moeder, schoonzusje en een vriendin. Iedereen was super tevreden met het resultaat. Ook de proefsessie was een heel leuke en positieve ervaring. Ze gaf direct aan alle tijd te nemen totdat ik 100% tevreden zou zijn. We waren er echter volgens mij al redelijk snel uit: het eerste kapsel wat ze maakte was al zó mooi, precies zoals ik het in mijn hoofd had en wat heel goed bij mij en mijn bruidsjurk paste. Dus meerdere kapsels hoefden we niet te proberen :) En de make-up: ook precies zoals ik wilde, niet teveel poespas, gewoon subtiel, maar zó mooi! Kortom een kundige styliste, die goed luistert naar je wensen en heel prettig is in het contact.
-
+
2017-01-24
cynthia schrijft het volgende:
gewoon erg goed
- -
+ vakkundig
2017-01-22
Kimberley Vrij - van Helden schrijft het volgende:
Op 06 oktober heb ik mijn bruidsmake-up laten verzorgen door Cynthia en ik heb hier maar 1 woord voor: FANTASTISCH! Cynthia luistert naar de wensen van de klant en geeft tips rondom de make-up. Proefsessie was gezellig, lekker losjes, maar wel met een doel, jij leert Cynthia kennen en zij leert de bruid kennen! Ze brengt je op je gemak en is een heerlijk normaal mens!! Ook door Cynthia heb ik gestraald op de meest bijzondere dag van mijn leven!
- GEEN....
+ Alle punten vind ik sterk, ze levert fantastisch werk!! TOP VISAGISTE!
2017-01-22
Maaike van Wijk schrijft het volgende:
Cynthia is een top styliste voor je bruiloft. Tijdens de proefsessie werd ik meteen op mijn gemak gesteld. "We gaan net zolang door totdat jij tevreden bent. Al moet ik blijven eten!" Op mijn trouwdag heeft ze ook het haar en de make-up van mijn moeder, zusje en beste vriendin gedaan. Ook dit was naar alle tevredenheid!
- n.v.t.
+ Communicatie is top. Meteen een goed klik.
2017-01-19
Florina Hornig-Bulut schrijft het volgende:
We hadden een gezellige voorbereiding & styling. Altijd graag weer.
- moelijk te zeggen, we hadden een leuke tijd en we voelden ons op ons gemak toen ze bij ons thuis was.
+ ze weet wat ze doet, heeft ervaring, spraakzaam, spontaan, straalt zelfvertrouwen uit, lief/leuk/aardig, betrouwbaar, werkt klantgericht
2017-01-19
Angelique Stok- Gussekloo schrijft het volgende:
Ik was behoorlijk zenuwachtig op mijn trouwdag, want je hebt er toch zo lang naar toe geleefd! Je weet toch niet of alles goed zal verlopen en of alles wel naar wens gaat...... Gelukkig kwam 's ochtends vroeg Cynthia binnen en begonnen we aan de voorbereiding.. Terwijl iedereen beneden enorm druk bezig was, zat ik daar... boven.. in mijn oude kamer,, lekker aan het kletsen met Cynthia, over van alles en nog wat, terwijl Cynthia de mooiste creatie in mijn haar creëerde en mijn make-up prachtig aanbracht. .. En ook al was het serieuze business, het voelde als een vriendinnen-verwendagje...Heerlijk! Voor mij voelde het heel gewoon en open. Die gezelligheid voelde ik overigens ook al toen Cynthia bij mij kwam voor de proefsessie. Ze wist gewoon wat ik wilde (en dat wist ik toen echt zelf nog niet!!)... Werkelijk waar, Cynthia zorgde ervoor dat mijn trouwdag op een hele relaxte en gezellige manier begon! En dan heb ik het nog niet eens over het resultaat waar ik de rest van de dag mee op pad ben geweest.... in één woord: WOW! Ik was gewoon verliefd op mezelf! In elke spiegel moest ik even stiekem een glimp van mezelf oppikken en zelfs naar de camera van de trouwfotograaf durfde ik volop te lachen! Mijn kleine meid, bruidsmeisje, was ook een klein prinsesje met haar haren en mini-make-up :). Klap op de vuurpijl?! Mijn man vond mij ook echt enorm prachtig... Beter kan toch gewoon niet!! ;)
- Kleine tip; misschien aangeven binnen welk termijn de 'gehuurde' attributen terug moeten zijn, dit was niet geheel duidelijk en wij zijn daarna gewoon op huwelijksreis gegaan.. anders had ik die opdracht wel aan iemand gegeven ;)
+ Open, gezellig, enorm veel kennis over de mogelijkheden, denkt met je mee, haalt het beste uit iemand! Het resultaat is supermooi en ik geniet nog steeds van mijn lippenstift die ik toen kreeg om mijn make-up bij te werken!
2017-01-18
sharon schrijft het volgende:
Cynthia is een spontane vrouw die goed met je meedenkt. Goed luistert naar je wensen en dan hier meteen op inspeelt. Na het bespreken van je trouwdag en jurk heeft ze al meteen een beeld. Dit is erg leuk en fijn.
-
+ Creatief, sociaal, luistert naar de klant.
2017-01-02
Ellen Weterings schrijft het volgende:
Let someone shine. Jij deed dit. Bedankt voor mijn practige kapsel en make up. Je bent een topper. Eerlijk, gezellig en zeer professioneel.
-
+ Vriendelijk, humor, professioneel
2016-10-31
Iris schrijft het volgende:
Op de dag van onze bruiloft stond Cynthia voor dag en dauw (fris en fruitig!) bij ons voor de deur. Zij heeft die ochtend mijn bruidskapsel en make-up verzorgd en daarnaast ervoor gezorgd dat ook de haren en make-up van mijn moeder en beide zusjes op en top zaten. Mijn moeder heeft het er nog vaak over dat Cynthia ons allemaal zó mooi heeft gemaakt en dat ze zó'n heerlijk én gezellig rustpunt was, waardoor mijn moeder zich steeds minder druk maakte of de hele dag wel goed zou verlopen... En dat kan ik alleen maar beamen! We hebben ontzettend met Cynthia gelachen en ik was ook zó trots op mijn haar en make-up! Ik krijg er ook nu nog heel veel complimenten over! Alle credits voor haar!
-
+ Professioneel, creatief, veel humor, persoonlijke aanpak, gezellig, ontspannen
2016-07-27
V. Noordam schrijft het volgende:
Hele gezellige en vooral ook kundige vrouw die weet wat ze doet en aan weinig woorden genoeg heeft om te begrijpen wat je wilt / voor ogen hebt. In een ongedwongen sfeer ging Cynthia te werk en wist ze van mij een prachtige bruid te maken!! Ook onze dochter werd een prinsesje waarbij haar vlechten zelfs na het middagdutje nog mooi zaten.
- - Op de dag van onze bruiloft kwam Cynthia te laat (kan gebeuren), maar ze had niets laten horen. Ik heb dus een kwartier nadat we hadden afgesproken maar gebeld (kreeg stress...) en toen was ze onderweg maar er zat van alles tegen (nogmaals, kan gebeuren). Het zou alleen fijner geweest zijn als ze zelf even had gebeld 10 minuten voor de afspraak bijvoorbeeld zodat ik me niet druk had hoeven maken ;-) En misschien is het sowieso fijn om de dag voor de bruiloft even een berichtje te sturen zodat de bruid zeker weet dat de afspraak staat en er geen misverstanden zijn ontstaan. Ik heb namelijk gemerkt dat hoe relaxed je ook bent, dit soort dingen toch wel een beetje stress kunnen geven ;-)
+ - Vakkundig, weet echt wat ze doet, veel kennis, ervaring en goede spullen in huis - gezellige, leuke meid: een goede sfeer is belangrijk voor de ontspanning - mijn haar en make-up bleven de hele dag van de bruiloft goed zitten, zo fijn! - Cynthia geeft veel tips over de verzorging van je huid, het gebruiken van make-up etc,, mooi extraatje zeg maar
2016-06-27
Monique schrijft het volgende:
Cynthia is een leuk aanwezig mens, die alles kan fixen wat je maar wil. Ze luistert naar je wensen, geeft adviezen en is zeer kundig!
-
+ Cynthia is zelfs met dun en kort haar zeer creatief
2016-06-19
Desiree Haneveld-Goedkoop schrijft het volgende:
Naast dat Cynthia een echte professional is met goede producten, is het ook nog eens een heel gezellig mens. Ze wist mij direct op mijn gemak te stellen en we hebben ook heerlijk gelachen. Ideaal om zo de dag te beginnen!
- Mijn sluier bleef niet goed zitten gedurende de dag. Hadden we wellicht iets langer moeten testen tijdens de proef en eventueel proberen te verstevigen.
+ Professioneel, geeft handige tips, goede producten
2016-01-11
Madelon van Veen - van Doornum schrijft het volgende:
Dankzij Cynthia was ik op onze bruiloft echt een stralende bruid. Tijdens de proefstyling dacht ze heel erg met me mee en heeft ze me prachtig opgemaakt. Als leuke bijkomstigheid heeft ze me nog even gestyld voor een feestje die avond. We hebben een tijdsplanning gemaakt voor de dag, omdat er meerdere mensen hun haar en make up door Cynthia wilden laten doen. De dag zelf stond Cynthia om 7 uur stipt klaar en heeft ze me prachtig opgemaakt. Hierna waren de moeders, getuigen en een vriendin aan de beurt. Alles liep perfect, toen ik eenmaal mijn jurk aan had, deed Cynthia nog de finishing touch met lipgloss en was ik er klaar voor.
-
+ Cynthia is een fijne, sprankelende persoonlijkheid. Ze is nuchter en heeft veel humor, wat erg fijn is als je de ochtend zelf wat zenuwen hebt. Ze heeft oog voor wat bij iemand past qua haar en make-up en luistert naar je wensen. Ze werkt met prachtige professionele make-up. Ik heb na de proef make-up bij haar een mooie lippenstift gekocht die ik nog steeds gebruik. Ik heb ook al eens een make-up workshop bij haar gevolgd, en zou haar aanraden bij iedereen die gaat trouwen!
2015-11-03
Riphagen schrijft het volgende:
Bent u op zoek naar Visagie en Hairstyling voor de mooiste dag van uw leven? Zoek dan niet verder, u heeft haar gevonden!! Mede dankzij Cynthia Veenman werd 28 augustus 2015 (onze trouwdag) de mooiste dag van ons leven! Cynthia kwam vroeg in de ochtend om mijn make-up te doen, ze heeft werkelijk het mooiste bruidje van me weten te maken. Mijn zieke moeder heeft ze weer prachtig doen stralen met prachtige make-up en zelfs mijn nichtje en ceremoniemeester werden schitterend opgemaakt en kregen een fantastisch kapsel. We hebben werkelijk van Cynthia genoten met haar energieke en liefdevolle karakter. Lieve Cynthia, nogmaals bedankt voor je fantastische werk!!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN