Dance Street

Baarzenstraat 19 | 5262 GD | Vught | 073-6577297 | info@dancestreet.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Maikel van Breemen

Dance Street

Ja ik wil!
Dance Street maakt jullie dag net even iets specialer!
Op de mooiste dag van jullie leven hoort natuurlijk een knalfeest! Daarvoor zijn jullie bij Dance Street aan het juiste adres. Wij staan al jaren bekend als leverancier van spraakmakend entertainment tijdens bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Bij ons kunnen jullie rekenen op professionaliteit en vertrouwen, maar ook op de volledige aandacht om samen met jullie het feest tot een geweldig hoogtepunt te brengen!

Extra's!
Naast licht en geluid leveren wij nog veel meer om jullie feest completer te maken. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen om naast de DJ, een professionele muzikant te laten optreden zoals bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, vocalist of percussionist. Tevens leveren wij o.a. verlichte dansvloeren, decoren en special effects zoals vuurwerk. Bedenk eens hoe leuk dat kan zijn op jullie feest!

Bezoek onze inspiratie avond!
Regelmatig organiseren wij avonden waarbij jullie inspiratie op kunnen doen en met ons kennis kunnen maken. Hierbij presenteren wij diverse mogelijkheden voor drive-in shows, decoratieve elementen en entertainment. Ook stellen we een programma samen waarin verschillende demo’s te zien zijn! Willen jullie graag eens bij één van onze inspiratie avonden komen kijken? Schrijf jullie nu dan in.

Ervaar het zelf!
Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie op ons kantoor in Vught jullie persoonlijke wensen te bespreken. Naar aanleiding daarvan gaan wij de perfecte DJ voor jullie zoeken. Bij ons staat kwaliteit op nummer 1. Wij werken uitsluitend met ervaren, vaste DJ’s die al jaren lang, ieder weekend voor ons draaien. Dit zijn echt DJ’s die jullie feest MAKEN in plaats van breken. Ook werken wij met de beste A-merk apparatuur. Kijkend naar ieder budget kunnen wij een mooie show samenstellen.

Neem gerust eens een kijkje op onze website of bel/mail ons!

Wat vinden anderen van Dance Street?

Informatie op de website: 4.5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.5
Klant is koning: 5
Dance Street: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2016-08-30
Alex & Lydianne Brown schrijft het volgende:
Niets aan te merken. Vriendelijk personeel, goede DJ en een goede communicatie voor, tijdens en na het feest.
-
+
2016-08-13
S & A de Blank schrijft het volgende:
De mannen van Dance Street zijn in 1 woord gewoon geweldig! Ze hebben ons overal mee geholpen, de muziek van onze trouwceremonie helemaal aangepast en ook 's avonds tijdens het feest precies ingespeeld op de groep mensen. Ooms en tantes hebben de foxtrot en quickstep kunnen doen en later op de avond is de jongere generatie aan het hakken geslagen! Het was een ongelooflijke avond waar geen woorden voor zijn!
-
+ Alles! Van communicatie tot aan uitvoering niets is te gek alles wordt besproken en overal wordt over meegedacht!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN