Daphne de la Cousine Fotografie

Sint Leonardusstraat 6 | 5614 EH | Eindhoven | 06-30417180 | daphne@delacousine.eu | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Daphne de la Cousine

Daphne de la Cousine Fotografie

Ken je dat... wanneer je naar een foto kijkt, het voelt alsof je het moment nog een keer beleeft? Een grote glimlach op je gezicht tevoorschijn komt? Dàt is waar ik voor sta!

Ik hou ervan. Mooie plaatjes, stoere foto's, gek doen en heel veel liefdevolle momenten!

Als eerst... gefeliciteerd met jullie verloving!

Ook goed om te weten natuurlijk, wie staat er achter de camera. Mijn naam is Daphne de la Cousine, 31 jaar en een grote liefde voor fotografie. Ik kan totaal niet stil zitten, maar dat is in mijn vak juist een pluspunt.

Emoties kunnen fotograferen, wat is dat mooi! Werken met enkel spontane momenten, zodat jullie helemaal jezelf zijn en op kunnen gaan in de dag. Ik zal ervoor zorgen dat alle mooie momenten vastgelegd worden. Mijn focus ligt op jullie maar daarnaast ook zoveel mogelijk op jullie familie en vrienden, zij maken samen met jullie het verhaal compleet.

PS. ik vind een preview heel erg belangrijk. Wachten is ooit moeilijk en vooral op foto's! Daarom ontvangen jullie in de week na de bruiloft al een ruime selectie aan foto's om lekker na te genieten.

Een bruiloft is heel persoonlijk. Ik kan veel foto’s en informatie geven, maar een persoonlijke klik is daarnaast net zo belangrijk. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Waarbij we jullie wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken en elkaar kunnen ontmoeten.

Hopelijk tot snel!

Wat vinden anderen van Daphne de la Cousine Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Daphne De La Cousine Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 20 stem(men)
2022-01-17
Peter en Lynn schrijft het volgende:
Wauw! Onze dag is zo mooi weergeven in de foto's van Daphne. Steeds als we ze weer bekijken krijgen we een lach op ons gezicht en beleven we de dag opnieuw. Daphne is een hele relaxte fotograaf waardoor we ons snel op ons gemak voelde en het eindresultaat is prachtig.
-
+
2022-01-17
Maaike en Chris schrijft het volgende:
Naast dat Daphne een spontane een sociale meid is, zijn we ook erg tevreden over de kwaliteit. Ze weet de emotie goed vast te leggen en de foto’s zijn haarscherp. Zeker aan te raden.
-
+
2022-01-17
Milou schrijft het volgende:
Daphne is een fantastische fotograaf. Ze denkt met je mee, staat open voor al je eigen ideeën en haar foto's zijn geweldig. Aanrader!
-
+
2022-01-17
Ilona schrijft het volgende:
Ondanks de coronatijd hebben wij mede dankzij Daphne toch een top dag gehad! Daphne denkt goed mee, helpt daar waar nodig en de foto momenten die zijn geschoten zijn rcht top!
-
+
2022-01-17
Nesrin schrijft het volgende:
Dankzij Daphne hebben wij onze meest speciale dag op een fantastische manier vast kunnen leggen. Ik ben normaal best kritisch als het om foto's gaat, maar de manier waarop Daphne te werk gaat en mooie emoties vastlegt is erg bijzonder. Bepaalde momenten met onze dierbaren die wij onszelf niet eens meer konden herinneren heeft Daphne prachtig vast weten te leggen. Je wordt zo geleefd op je eigen bruiloft en met de foto's van Daphne lijkt het alsof we alle mooie emoties en momenten opnieuw beleven. De foto's zijn zo spontaan, krachtig, puur en liefdevol. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen op onze foto's! Wij kunnen Daphne iedereen 110% aanraden! Dankjewel Daphne!
-
+
2022-01-17
Anoniem schrijft het volgende:
Wij zijn heel tevreden over Daphne, super mooie foto's van alles wat er op de dag gebeurt is. Zonder dat we merkte dat ze er was heeft ze alles, van details tot het overzicht, op foto weten te krijgen. Fijn om mee te werken. Zeker een aanrader!
-
+
2022-01-14
Bob en Margot schrijft het volgende:
Wij zijn echt heel erg tevreden over Daphne. We hebben ontzettend mooie foto's gekregen. Ze overstijgen onze verwachtingen eigenlijk gewoon! En als fotografe op de dag zelf is ze vrolijk, kundig en vooral, niet opvallend. Alles is prachtig vastgelegd zonder dat we door hadden dat ze er was.
-
+
2022-01-14
Stefan en Danielle schrijft het volgende:
Foto’s spelen een belangrijke rol in ons leven. We vinden het leuk om zelf met ons fototoestel op pad te gaan, maar foto’s maken van onze eigen bruiloft was toch een beetje lastig. Tijdens onze speurtocht naar een fotograaf zijn we Daphne’s website tegen gekomen en haar stijl sprak ons erg aan. We hebben een kennismakingsgesprek gehad op onze trouwlocatie zodat zij daar ook meteen een beeld van kreeg. We hadden een leuke klik en wisten dan ook al snel dat we Daphne er graag bij wilden hebben op onze trouwdag. De dag zelf was een groot succes! We hebben ’s ochtends een fotoshoot gedaan met Daphne en ze is er ook tijdens de ceremonie en het taartmoment bij geweest. Wij houden er allebei niet zo van om op de foto te moeten, dus zagen we een beetje tegen de fotoshoot op. Maar het verliep allemaal heel natuurlijk en gemoedelijk. Daphne is een spontane, vrolijke en gezellige meid waarbij we ons al snel op ons gemak voelden. Tijdens de ceremonie was ze overal. Op foto’s van onze gasten zie je haar dan ook overal op duiken. Op de dag zelf hadden we dat helemaal niet zo in de gaten, maar wat heeft ze veel op en neer gerend. We hoorden later ook van onze gasten terug dat we zo’n leuke fotografe hadden. Daphne hoorde er gewoon bij die dag! Binnen een week kregen we een preview van een aantal foto’s. We vonden ze erg mooi en konden niet wachten op de rest. Het zijn allemaal geweldige foto’s geworden. Geen stijve statiefoto’s, maar lekker spontane en ongedwongen momenten. De kleur spat van de foto’s af, veel blije mensen erop. Precies zoals onze trouwdag was. Dank je wel Daphne!
-
+
2022-01-14
Corne en Katija schrijft het volgende:
het is hier al vaker gezegd, maar eigenlijk zijn 5 sterren te weinig voor deze fantastische fotografe! Onze trouwdag was er één om nooit meer te vergeten, van begin tot eind was het een waanzinnige dag vol verassende elementen. Daphne heeft onze wensen goed begrepen en deze op een fantastische manier vastgelegd. De eerste 5 minuten is het even wennen dat er een fotografe aanwezig is, maar dat ben je zo vergeten door de manier waarop Daphne haar beroep professioneel uitvoert. Van het kennismakingsgesprek tot aan de levering van ons fantastische album, alles is perfect geregeld! Nogmaals dank daarvoor Daphne! En we raden je bij iedereen aan!
-
+
2022-01-14
Anne schrijft het volgende:
Een mooie dag beleefd. Super mooie foto's. Je merkt op een gegeven moment niet dat ze er nog is. Zo krijg je super leuke maar ook hele andere foto's.
-
+
2022-01-14
Enzo schrijft het volgende:
Overal 5 sterren. Ik hoor u al denken, is dit niet wat overdreven? Nee. Ik en mijn vrouw kunnen alleen maar vol lof spreken over Daphne. Daphne is als persoon ontzettend bedreven en betrokken. We hadden een erg leuke klik vooraf, op de dag zelf en de afhandeling (nazorg) is ook goed verlopen. Schitterende, bewerkte foto's! We hebben veel meer bewerkte foto's ontvangen dan we eigenlijk hadden verwacht. Het was voor ons nog een hele klus om te kiezen welke foto's we in ons trouwalbum wilde hebben. Wij raden Daphne de la Cousine aan iedereen aan. Zoeken we ooit nog een fotograaf dan weten we haar te vinden.
-
+
2022-01-14
Sanne schrijft het volgende:
Daphne is een fantastisch warm mens! Op onze trouwdag was het vreselijk heet en ze heeft zich dermate flexibel opgesteld zodat we tijdens de fotoshoot niet werden bevangen door de hitte. Als er 6 sterren voor flexibiliteit konden geven, zouden we het doen! Daarbij is ze gezelligen houdt van een grapje. Er heerste constant een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. En ook met onze kinderen was ze supergoed! Ze bleef ten alle tijde geduldig! Daphne is een echte professional. Een aanrader dus!
-
+
2022-01-14
Patrick en Karolina schrijft het volgende:
Daphne is een fantastisch fotograaf! Wij hebben haar leren kennen als een spontane, professionele en gepassioneerde fotograaf! Ze staat open voor alle ideeën en suggesties, ze luistert goed naar je wensen en gaat volledig op in het geheel waardoor spontane momenten ontstaan! Ditis uiteraard ook goed terug te zien op de foto's! Qua fotografie levert Daphne echt top werk af! Tevens weet zij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt.In een woord een echte professional! Lieve Daphne heel erg bedankt voor prachtige foto's en Top werk wat je hebt geleverd! Patrick&Karolina
-
+
2022-01-14
Janine en Dennis schrijft het volgende:
Daphne heeft gefotografeerd op onze bruiloft. Bij de eerste kennismaking hadden we al direct een goed gevoel bij haar: ze is sympathiek, spontaan, prettig in de omgang en je voelt je gelijk op je gemak. Van tevoren hadden we alles duidelijk doorgesproken, wat ons het vertrouwen gaf dat we de foto's met een gerust hart aan haar over konden laten! Je merkt aan alles dat ze professioneel is en veel ervaring heeft. Na de eerste paar foto's merkten we haast niet meer dat ze aanwezig was, zodat we vooral hebben genoten van onze dag, maar intussen heeft ze onze trouwdag op een prachtige en intieme manier vastgelegd. We raden haar zeker aan!
-
+
2022-01-14
Joyce en Theo schrijft het volgende:
Daphne kwam langs en het was meteen eigenlijk al goed, alle gesprekken en afspraken gingen soepel en we hadden meteen een beetje dezelfde ideeën waar zij natuurlijk weer mooie aanvullingen op maakte. Als je nog iets wilt weten of ergens over twijfelt staat ze altijd open voor vragen en beantwoord deze goed en heel duidelijk. Ik had de eer dat niet alleen mijn bruiloft maar ook mijn vrijgezellen feest door haar is gefotografeerd, we hebben zo gelachen met de dames en daphne voegde zich er gewoon bij waardoor onze foto's helemaal top waren en we super gelachen hebben. Precies zoals op de bruiloft, niet van die statig neer gezette foto's, maar echt lifestyle foto's gewoon zoals we zijn en gewoon zoals de dag was.... Daphne super bedankt voor alles, je bent een topper!!
-
+
2022-01-03
Kelly en Frank schrijft het volgende:
We hebben van te voren alle fotolocaties doorgesproken. Daphne heeft er echt prachtige plaatjes van gemaakt welke alles behalve standaard waren. Ze waren kleurrijk, verrassend en hadden bovenal een sprookjesachtig effect. Meer hadden we niet kunnen wensen. Bedankt Daphne! Groetjes Kelly en Frank
-
+
2022-01-03
Anne en Rob schrijft het volgende:
Al bij het eerste kennismakingsgesprek waren wij er zeker van. Daphne zou onze mooiste dag vastleggen. Van te voren enkele keren contact gehad en bij vragen reageert ze altijd. Tijdens de dag zelf heeft ze de mooiste momenten vastgelegd zonder dat de camera overdreven aanwezig in het beeld voor onze gasten was. Ze stelde ons heel erg op t gemak! Prachtige foto's en nog een mooier foto boek!
-
+
2022-01-03
E.A. schrijft het volgende:
Daphne heeft onze awesome wedding op 12 oktober jl. prachtig gefotografeerd, de eerste previews hebben we reeds, we kunnen niet wachten tot we de rest van de foto's krijgen Daphne, je bent een kanjer! Groetjes, E&S
-
+
2022-01-03
Simone en Rogier schrijft het volgende:
Vanaf het eerste contact was er een klik. Daphne Is een hele warme persoonlijkheid en op de dag zelf bijna onzichtbaar. Hierdoor vangt ze de kleinste momenten met haar camera en vergroot ze uit. Met prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met onze foto's. We beleven onze dag nu telkens opnieuw. Geen geposeerde foto's maar een prachtig beeldverslag van deze mooie dag waarbij geluk en plezier zijn af te lezen op de gezichten. Wij bevelen Daphne van harte aan. Ze is een topper. Simone en Rogier Den Bosch
-
+
2022-01-03
Angelique en Roy schrijft het volgende:
Wij hebben voor Daphne gekozen als fotograaf, omdat het tijdens het eerste gesprek direct klikte. De spontaniteit, enthousiasme en natuurlijk de prachtige fotos spraken ons enorm aan! Onze trouwdag is dan ook perfect verlopen en hier kunnen wij nog lang van nagenieten dankzij het geweldige werk van Daphne!! Daphne is een echte professional, je merkt vaak niet eens dat ze aanwezig is tijdens belangrijke momenten en dat vonden wij enorm verrassend toen we de foto's zagen! Super gaaf! Ze pakt ieder moment en het loopt allemaal heel ongedwongen. In 1 woord: perfect!
-
+


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN