De beste highlighter voor jouw gezicht

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 maart 2021

De highlighter is de afgelopen tijd heel populair geworden in de beautywereld. Het zorgt voor een subtiele of juist hele aanwezige glans. Dit zorgt ervoor dat jij er als bruid stralend uit zal zien op je bruiloft. Een highlighter kan je op verschillende plekken aanbrengen op je gezicht. Maar elk gezicht is anders waardoor bepaalde highlighters minder goed kunnen werken op jouw gezicht. Lees in deze blog hoe je er als bruid stralend uit kunt zien op je bruiloft en welke soort highlighter het beste bij jou past.

de beste highlighter voor jouw gezicht 1
© Voorde Camera Photography

STAPPENPLAN VOOR HIGHLIGHTER

Begin voordat je highlighter aanbrengt met een goede basis op je gezicht. Breng als eerste een goede primer aan zodat je make-up goed blijft zitten. Gebruik hierna je favoriete concealer om oneffenheden weg te werken. Mocht dit niet genoeg zijn, kan je nog foundation aanbrengen. Poeder het geheel af. Dit zorgt voor een mooie egale basis voor je highlighter en andere producten.

POEDER, CRÈME OF VLOEIBARE HIGHLIGHTER

Je hebt verschillende soorten highlighters. De poeder variant is het bekendst en het makkelijkst om aan te brengen. Je kan het met een speciale kwast of gewoon met je vinger aanbrengen. Poeder highlighter is vooral aan te raden bij een vettere huid. Een andere soort is de crème variant. In de verpakking is het een stevig maar wanneer je het aanbrengt, verandert het van vorm. Het wordt dan een stuk vloeibaarder. Net als bij de poeder variant kan je deze variant met een kwast en vinger aanbrengen. Deze variant is geschikt voor mensen met een normale huid.

de beste highlighter voor jouw gezicht 2
© Kaylee Burger Fotografie

Naast deze twee varianten heb je ook vloeibare highlighters. Zoals de naam al zegt, is de highlighter vloeibaar. Het mooie hieraan is dat je het zou kunnen mengen met je foundation waardoor je een mooie gloed krijgt op je gezicht. Je kan vloeibare highlighter het beste aanbrengen met je vingers, maar met een kwast kan natuurlijk ook. Heb je een drogere huid? Dan is dit misschien de beste keuze voor jou.

MOOI AANBRENGEN

Nadat je een keuze hebt gemaakt wat betreft de soort highlighter is het belangrijk dat je de highlighter goed aanbrengt. Met highlighter wil je bepaalde plekken op je gezicht oplichten. Je kan highlighter op elke mogelijke plek aanbrengen. Je kan verschillende combinaties gebruiken. Zo kan je eerst een crème of vloeibare highlighter aanbrengen en het dan afmaken met een poeder variant. Er zijn een aantal plekken op je gezicht waar highlighter het beste naar voren komt. Een veel voorkomende plek is boven je jukbeenderen. Breng subtiel een beetje highlighter onder je wenkbrauw of in je ooghoek aan. Dit zorgt voor een wakkere blik. Wil je je lippen meer laten uitkomen? Doe dan een beetje highlighter op je cupidoboog.

de beste highlighter voor jouw gezicht 3
© Voorde Camera Photography

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN