De beste tips voor jouw bruidsmake-up

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 mei 2016

Hoe zorg je ervoor dat je er stunning uitziet op jouw grote dag? Bruidsvisagie is daar een groot onderdeel van. Je make-up moet flawless zijn! Wij geven je de beste tips om dat waar te maken. 
 

Daglicht

Zorg altijd dat de visagist jouw make-up kan aanbrengen in een ruimte waar veel daglicht is. Bij voorkeur recht voor een raam. Op die manier zie jij het best hoe jouw make-up eruit ziet en hoe jouw aanstaande en gasten jou zien op de grote dag.

 

Wenkbrauwen

Aan de wenkbrauwen wordt, op het epileren na, vaak weinig aandacht geschonken. Fout, fout, fout! Je wenkbrauwen maken je gezicht. Als deze dus tip top in orde zijn op jouw bruiloft, zorgt het zeker voor meer diepte en definitie in jouw beauty look. Jouw visagist weet precies welke vorm wel en niet bij je gezicht past, laat het daarom zeker aan hem/haar over!

Bruidsmake-up visagie bloemenkrans

 

Light it up

Er zou geen make-up look van een bruid mogen bestaan zonder highlighter. Het geeft een mooie glow aan je gezicht, creëert een frisse look en je kunt er goed mee shapen. De beste plekken voor het aanbrengen van highlighter zijn op: het wenkbrauwbot, het midden van je kin, de neusbrug, jukbeenderen, binnenste ooghoeken, cupido boogje (van je bovenlip) en in je ooghoeken.

 

Watch the sun

De kans is heel groot dat je trouwt in de zomer. Draag daarom onder je make-up een dagcreme met minimaal SPF 30. Je gaat natuurlijk niet zonnen, maar je zal veel meer in de zon staan dan je denkt.

 

Blush

Ook zeker een product die niet mag ontbreken in jouw look. Een mooie kleur op je wangen zorgt voor een frissere uitstraling. Laat een mooie peach of roze kleur op je wangen aanbrengen en je zult stralen!

Bruidsmake-up visagie nude

 

Zorg dat je make-up waterproof is

De kans dat er een traantje (van geluk!) gelaten gaat worden is heel groot. Het is aan te raden om daarom gebruik te maken van waterproof mascara. Het houdt alles beter op zijn plaats en blijft natuurlijk langer zitten.

 

Lips

Ga voor een lipkleur die redelijk fel is. Natuurlijk kiezen de meeste bruiden niet voor fluorescerend roze, maar een fletse roze of nude kleur zal niet mooi overkomen op de foto’s. Helemaal niet omdat je waarschijnlijk ook een witte jurk draagt. Draag je normaal een nude lipstick? Doe dat nu ook, maar voeg een beetje roze toe. Draag je normaal een donkere lipstick? Gebruik deze als basis en voeg een licht roze highlighter toe om de kleur een boost te geven.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 11 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN