De bruiloft van Dagmar

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 februari 2016

blog by dagmar deel 1

Ik mag het eindelijk verklappen: ik ga schrijven voor Trouwplannen.nl! Natuurlijk is het nog even handig om mijzelf kort te introduceren, voordat ik een overload aan enthousiasme op je los zal laten rondom onze updates van de bruiloft. Want ik kan je alvast iets verklappen: aan voorpret en plezier geen gebrek nu we druk bezig zijn met het organiseren van dé dag. Maar wie ik ben? Dat ga ik je vertellen!

Ik ben Dagmar (een achternaam is niet heel relevant nu ik binnenkort ga switchen toch?) en ik ben 24 jaar. In het dagelijkse leven ben ik marketeer bij een uitgeverij (van o.a. veel feelgood romans, aan de liefde dus geen gebrek) en ik blog op ByDagmarValerie.nl over lifestyle, happiness, boeken en reizen. Ik woon samen met mijn lieve man in spé Jordy én fluffy kat die luistert naar de naam Poes. Boeken vormen een serieuze verslaving, net als schrijven, Instagram (@ByDagmarValerie) en hardlopen. Life is better in running shoes! 

Mijn vriend en ik gingen eind november op reis naar Thailand, het was mijn eerste verre reis en we keken ontzettend uit naar deze relaxte vakantie. We kwamen aan in Bangkok, vervolgens trokken we door naar het noorden (tot aan Laos en Myanmar) en we zakten daarna langzaam af naar het zuiden om uit te komen in Krabi en Phucket. Maar even terug naar Krabi, want dat was namelijk dé plek waar het aanzoek plaatsvond! Je leest het goed, we zijn verloofd teruggekomen uit het prachtige Thailand. Midden in de mangroven waar de aapjes vanuit de bomen naar ons staarden, vroeg mijn vriend mij in een kano (wát een lef en balans!) of ik voor altijd zijn vrouw zou willen worden. Het was een vakantie om nooit te vergeten en we genieten nog steeds na van deze geweldige tijd. Maar er is werk aan de winkel!

blog by dagmar deel 1

We hebben besloten om deze zomer nog te gaan trouwen en dat zo'n bruiloft niet uit de lucht komt vallen, heb ik inmiddels gemerkt. Nu organiseer ik regelmatig voor mijn werk events, maar mijn eigen bruiloft kan ik daar écht niet mee vergelijken. Gelukkig gaan de voorbereidingen heel voorspoedig en daar ga ik je de komende tijd met veel plezier meer over vertellen. Je kunt daarom elke maand een nieuwe update inclusief tips en ervaringen van mij verwachten. Nieuwsgierig? Houd Trouwplannen.nl goed in de gaten!

blog by dagmar deel 1

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN