De bruiloft van Dagmar deel 3

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 april 2016

De voorpret hebben we goed te pakken! Jord en ik gaan deze zomer trouwen en met de vaart zit het wel goed in de voorbereidingen. Maar kregen jullie ook zó vaak de vraag of je 'al zenuwachtig bent voor de grote dag' ? Als ik ergens echt zenuwachtig van word, dan is het wel van die vraag haha. Voor de rest ervaren we helemaal geen spanning *klopt het even af*, want alles loopt gelukkig geheel volgens plan! Deze week doen we de uitnodigingen op de post en dan is het officieel. En daar vertel ik jullie in deze blog gezellig meer over.

bruiloft van Dagmar

 

De Love & Marriage beurs bezocht ik samen met mijn beste vriendin én getuige, maar ook Jord ging mee om de trouwsfeer te proeven. De beurs vond plaats in Utrecht en wat was het een feestje om deze te mogen bezoeken! Van een spetterende show waarin de nieuwste bruidsmode werd getoond tot prachtige taarten, de beste fotografen en geweldige decoratie. Oh en Jord werd natuurlijk helemaal warm van de mooie auto's die werden gepresenteerd, tsja dat hoort er ook bij! En wat dacht je van de muziek op de bruiloft? Ook hiervoor kan je terecht op de Love & Marriage beurs, de keuze is gigantisch! Het is handig om van te voren alvast een beeld te schetsen van wat jullie graag zouden willen zien en bespreken. Stiekem kan er zo veel, maar als je al iets in gedachten hebt dan kan je gerichter zoeken. Weet je het nog niet? Geen probleem, dan kan je op de beurs lekker veel inspiratie op doen én je kijkt je ogen uit. Wij hebben genoten!

bruiloft van Dagmar 

Anne en ik hebben gezellig gevlogd tijdens de beurs, zodat je ook van de sfeer kunt proeven! We vonden vooral de bruidsmodeshow indrukwekkend, je krijgt er spontaan trouwkriebels van en ik kan nu al helemaal niet meer wachten tot de grote dag. We hebben er zoveel zin in! Ook Jord vond het ontzettend leuk om de beurs te bezoeken, zo krijg je echt een beter beeld van wat er allemaal gaat gebeuren op deze speciale dag en je leeft er samen vol enthousiasme, energie en plezier naartoe. Kijk je gezellig mee naar de vlog?

 

Wat er de komende tijd op de planning staat? Nog genoeg, maar we hebben gelukkig nog even de tijd. De uitnodigingen gaan op de post, maar het maken van een gastenlijst kostte nog echt even wat uurtjes. Overschat dit dus niet, want het is een ontzettend belangrijk onderdeel. Bepaal van te voren wie tijdens de ceremonie aanwezig mag zijn en wie je graag terugziet op het feest, tel nauwkeurig de aantallen zodat je voldoende uitnodigingen kunt laten maken en check nog even goed de proef voordat je de kaart definitief laat drukken. Een foutje zit immers in een klein hoekje! Slaap er nog een nachtje over en dan is het zover: je klikt op de verzendknop en er is geen weg meer terug! Goed, zo dramatisch is het natuurlijk niet, want het is onwijs leuk nieuws. En een tikkeltje spannend, want het voelt zo officieel! Het is vervolgens handig om een gastenlijst te maken en deze naar de ceremoniemeester te sturen, zodat hij/zij de gasten kan aanmelden en meer informatie per mail terug kan sturen indien dat nodig is. Wij zijn erg nieuwsgierig naar wat de gasten van onze uitnodiging zullen vinden en het is weer een stapje dichterbij de grote dag. Zin in!

 

De volgende keer vertel ik je graag meer over leuke tips voor trouwaccessoires, onze ringen, persoonlijke geloftes én onze DJ!

bruiloft van Dagmar

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN