De bruiloft van Dagmar - deel 4

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 30 mei 2016

Het is gezellig tijd voor een nieuwe trouwupdate en ik heb jullie zoveel leuks te vertellen! Want we hebben ontzettend mooie ringen uitgezocht - dat mag ik vast wel zeggen over onze keuze toch haha? - maar we zijn ook aan de slag gegaan met het kiezen van de muziek én het thema voor onze bruiloft. Dit was namelijk nodig voor de trouwaccessoires die we erop wilden afstemmen. Dat is inmiddels gelukt kan ik verklappen, lees je gezellig mee?

Allereerst wil ik vertellen dat het erg goed gaat met de voorbereidingen. Dat mag ook wel, want het schiet alweer aardig op! De zomertijd is ingegaan, de vogeltjes fluiten volop en de warmere temperaturen kijken al om het hoekje. Wij trouwen in de zomer en kunnen stiekem echt niet wachten, we kijken ontzettend uit naar deze bijzondere dag. We vinden het vooral heel erg speciaal dat we onze trouwdag met allemaal dierbaren om ons heen mogen vieren, dat idee alleen al vult ons met pure warmte en liefde. Nu al zin in! Maar voor die tijd moet er natuurlijk nog het één en ander gebeuren, zo gaan we nog in ondertrouw en worden de puntjes op de 'i' gezet op de locaties. *Note to myself - regel nou eindelijk die make-up voordat je het vergeet*. 

We hebben ontzettend veel zin in het feest dat we diezelfde avond nog gaan organiseren. Zo zijn we al volop aan het oefenen voor onze openingsdans, de woonkamer begint al wat te klein te worden voor onze moves haha. Wat is dat leuk om te doen! En over muziek gesproken, we krijgen een geweldige DJ die op ons feest gaat draaien. We hebben inmiddels de opdracht meegekregen om een favorieten lijstje aan te leveren wat nummers betreft zodat daarop afgestemd kan worden welke muziek gedraaid zal worden op de avond. Een lege dansvloer is niet denkbaar bij SkyFly (wij zijn met hen in contact gekomen dankzij de Love & Marriage beurs, zo bijzonder en fijn!) en we kregen er gelijk een heel goed gevoel bij. Dat moet je natuurlijk hebben op zo'n speciale dag! De hartelijkheid, de persoonlijke touch en het meedenken waarderen wij enorm en we weten nu al zeker dat het een spectaculaire en feestelijke avond gaat worden. Zin in! 

 

by dagmar valerie

 

Ook zijn we bezig met de geloftes, we hebben besloten om dit persoonlijk naar elkaar uit te spreken. Zo kan je er echt een eigen draai aangeven. Wel spannend hoor, dat voorlezen en opdragen straks. We hebben ervoor gekozen om de geloftes op te schrijven in gepersonaliseerde boekjes, deze hebben we gemaakt bij een webshop. Ik vond het zo'n mooi detail dat onze namen en datum erop staan, dat maakt het echt tot een speciaal geheel en ik vond het leuk om te ontdekken dat dit kon! De boekjes zijn in werkelijkheid nog mooier dan ik had gehoopt, echt leuk!  


by dagmar valerie


En dan heb ik het nog niet eens gehad over onze ringen. Wat is de keuze toch gigantisch waartussen je kunt bepalen. Gelukkig waren Jord en ik het erover eens: we willen graag een simpele en klassieke look. Maar over de kleur waren we nog niet helemaal uit. Toen we bij Strego in Nieuwegein kwamen (ook ontdekt op de Love & Marriage beurs, zo leuk!) werden we gelijk ontzettend hartelijk en vol warmte ontvangen. Wat een prachtige juwel ier is het toch! Mocht je in de buurt zijn dan kan ik je deze juwelier echt aanraden. We werden erg goed geholpen, er werd enthousiast met ons meegedacht en ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik naar deze foto kijk die genomen is tijdens het uitzoeken van dé ringen. Dit hele proces was stiekem zoveel mooier dan ik ooit had durven dromen! 

 

by dagmar valerie

 

Tot zover deze update, anders wordt het al snel een boek, ik kan immers uren vertellen over de voorbereidingen en dit bijzondere proces haha. We kunnen niet wachten tot de grote dag en ik hoop dat je het leuk vond om op de hoogte te worden gebracht middels deze trouwupdate. Tot de volgende keer!


dagmar

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN