De bruiloft van Sheelagh deel 8

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 mei 2015

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: mijn vrijgezellenfeest. Benieuwd hoe dat was? Lees dan snel verder!Op zaterdagochtend word ik vroeg wakker van gebonk op de deur. Ik loop naar het raam en steek mijn hoofd naar buiten en daar staan mijn liefste vriendinnetjes om me op te halen voor mijn vrijgezellenfeest. VERRASSING!

We drinken prosecco en eten macarons (goed ontbijt!). Ik spring nog even onder de douche, geef mijn verloofde een zoen en er word me gezegd dat ik een tas moet pakken voor een nachtje weg… dat had ik dus echt niet verwacht!
In de auto probeer ik te raden waar we heen gaan maar ik heb echt geen idee tot we zo ver in zuidelijk Limburg zitten dat ik het weet: Valkenburg! Daar aangekomen gaan we lunchen en bijkletsen op een terras, en daarna is het tijd voor iets actiefs: grotbiken!  Mountainbiken door het donkere, 70 km lange grottenstelsel. Behalve het licht van onze fietslampen is er geen verlichting, en soms moeten we bukken omdat het plafond zo laag is. Spannend! Vervolgens vertrekken we naar Maastricht waar we slapen op een hotel op een boot. In de zon op het dek krijg ik van alle meiden een tof cadeautje met een verhaal: ik moet de pakjes van de stapel pakken en raden van wie wat is. Er zitten hele verhalen achter en het is zo leuk om deze weer eens te horen of te vertellen.

Na een paar uur gaan we de stad in, lekker tapas eten! Daarna worden op de boot nog de nodige biertjes gedronken. Door alle drukte en stress van de bruiloft kwam het geplande stappen er niet van, ik was moe en voelde me niet helemaal lekker. Dat halen we op de bruiloft in!


De volgende ochtend ontbijten we nog samen en genieten nog even van het fijne Maastrichtse zonnetje voor we weer naar huis rijden.

Ik vond mijn vrijgezellenfeest zoo fijn! Bedankt dus aan al mijn lieve vriendinnen!

Behalve op trouwplannen.nl kun je mij ook volgen op mijn eigen blog. Daar blog ik naast over mijn aanstaande huwelijk over mode, lifestyle en eigenlijk alles wat ik leuk vind.

 

sheelagh

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN