De Cocktailfiets

Weena 690 | 3012CN | Rotterdam | 06-23085214 | info@decocktailfiets.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Niels den Boogert

De Cocktailfiets

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen!

We zijn in te huren voor bruiloften & partijen. Hiernaast geven wij ook Cocktailworkshops op locatie, wat goed aansluit op een vrijgezellenfeest. Ontdek, proef en geniet vooral van alle geuren en smaken die wij je te bieden hebben.

Mobiele Cocktailbar

We bieden twee verschillende cocktail catering opties aan, je kunt kiezen uit onze Cocktailfiets of onze kleinere mobiele bar. De kleinere bar is ideaal voor kleine evenementen en plekken zoals een dakterras of woonkamer. De Cocktailfiets zelf wordt vaak ingezet voor grotere evenementen die buiten plaatsvinden of bijvoorbeeld in een evenementenhal.

De Cocktailworkshop

Naast dat De Cocktailfiets te boeken is als mobiele cocktailbar, is het ook mogelijk om De Cocktailfiets in te huren voor een cocktailworkshop op locatie! Onze cocktailworkshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en elk ander uniek feest of evenement.

Hoe werkt het?

De Cocktailfiets verzorgt een cocktailworkshop vanaf 5 personen op locatie. Het is een interactieve sessie waar we direct lekker aan de slag gaan. Tijdens de workshop kom je meer te weten over de geschiedenis van cocktails, soorten cocktails, cocktailbenodigdheden, de huidige cocktailtrends en natuurlijk wordt het vooral shaken, stirren, ruiken en proeven! Van een klassieke Mojito tot de Flamingo.

Wat vinden anderen van De Cocktailfiets?

De Cocktailfiets heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN