Dé Energieke Trouwfotograaf

Grotestraat 209 | 5151 BL | Drunen | 06-34131912 | info@deenergieketrouwfotograaf.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jaentien Scheutjens-Brienen

Dé Energieke Trouwfotograaf

Mijn naam is Jaentien Scheutjens-Brienen en ik ben Dé Energieke Trouwfotograaf!

Ik fotografeer met de volle 100% ENERGIE jullie bruiloft. Mijn doel is dat jullie het gevoel van jullie bruiloft altijd kunnen herbeleven door de ENERGIE van die dag terug te laten komen in de foto’s!

ENERGIE is voor mij de traan van moeder, de nieuwsgierige blik van een kind die al zin heeft in de bruidstaart en de trotse blik van opa. Maar ook van de zenuwen tot aan de liefdevolle blik van jullie als bruidspaar.

Kortom alle emotie die vrijkomt op jullie bruiloft, dat is voor mij ENERGIE. Zodat je altijd deze herinneringen en het gevoel van jullie bruiloft kan herbeleven! Maar nóg belangrijker; Dé Energieke Trouwfotograaf die jullie dag voelt in plaats van ziet.

Wat vinden anderen van Dé Energieke Trouwfotograaf?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
De Energieke Trouwfotograaf: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
08-06-2021
Annemieke schrijft het volgende:
Wat een prachtig mens is jaentien! Niks is teveel en er wordt geen bijzonder moment over het hoofd gezien. Alle foto momenten gebeuren heel ontspannen, zo natuurlijk mogelijk en er wordt gedacht in mogelijkheden. Jaentien kan zich echt verplaatsen in je wensen en geeft tips waar nodig. De energieke trouwfotograaf is een naam die haar precies past!
01-05-2021
Sophie Zijlmans-Hu schrijft het volgende:
Wij hebben erg prettig samengewerkt met Jaentien op onze trouwdag die vanwege de Corona maatregelen kleinschalig was. Ze weet precies de balans te vinden tussen onopvallend zijn op het ene moment en de regie te pakken op het andere. Haar geweldige energie maakte dat de vele foto's altijd ontspannen neergezet konden worden. Zij heeft de romantische en warme sfeer van onze dag erg goed weergegeven. Ondanks dat het kleinschalig was voelde het wel heel warm en intiem. Daarnaast wist Jaentien onze behoefte voor foto's met af en toe van een humoristische ondertoon goed neer te zetten. In 2022 gaan we onze bruiloft vieren met alle vrienden en familie en uiteraard is de topfotograaf dan ook weer van de partij!
- Niets
+ Alles


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN