De Energieke Trouwfotograaf

Grotestraat 209 | 5151 BL | Drunen | 06-34131912 | info@deenergieketrouwfotograaf.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jaentien Scheutjens-Brienen

De Energieke Trouwfotograaf

Mijn naam is Jaentien Scheutjens-Brienen en ik ben Dé Energieke Trouwfotograaf!

Ik fotografeer met de volle 100% ENERGIE jullie bruiloft. Mijn doel is dat jullie het gevoel van jullie bruiloft altijd kunnen herbeleven door de ENERGIE van die dag terug te laten komen in de foto’s!

ENERGIE is voor mij de traan van moeder, de nieuwsgierige blik van een kind die al zin heeft in de bruidstaart en de trotse blik van opa. Maar ook van de zenuwen tot aan de liefdevolle blik van jullie als bruidspaar.

Kortom alle emotie die vrijkomt op jullie bruiloft, dat is voor mij ENERGIE. Zodat je altijd deze herinneringen en het gevoel van jullie bruiloft kan herbeleven! Maar nóg belangrijker; Dé Energieke Trouwfotograaf die jullie dag voelt in plaats van ziet.

Wat vinden anderen van De Energieke Trouwfotograaf?

Informatie op de website: 4.3
Communicatie & afspraken: 4.6
Medewerkers: 4.5
Gastvrij & behulpzaam: 4.6

Collectie & aanbod: 4.6
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.6
Klant is koning: 4.5
De Energieke Trouwfotograaf: 5 / 5 gebaseerd op 12 stem(men)
2022-06-05
Dainara en Tim schrijft het volgende:
Ik zou Jaentien 1000% aanraden bij andere. Ze is ontzettend lief en meedenken, al vanaf het begin! Is ontzettend goed in haar werk en dat is terug te zien in haar werk! Wij kregen ook van veel vrienden en familie terug dat ze ontzettend goed is in wat ze doet en dat konden zij alleen al zien aan haar manier van werken op onze bruiloft. Toen we de foto's bekeken was het zo leuk om weer even terug gebracht te worden naar onze mooie dag en de emoties van alles en iedereen weer opnieuw te kunnen voelen! Lieve Jaentien, Wij zijn jou echt ontzettend dankbaar en het is zo mooi om jou aan het werk te zien, je doet het met enorm veel liefde, passie en bovenal heel veel energie!
- Ik kan mij geen verbeterpunten bedenken. Blijf vooral doen wat je al doet!
+ Behulpzaam Meedenkend Gezellig om aanwezig te hebben tijdens je mooie dag en stelt je heel erg gerust op stressmomenten.
2022-02-16
Rik & Marjolein schrijft het volgende:
Liefste Jaentien! Wij hadden het voorrecht dat we dit geweldige mens al kende, maar dit was zeker niet de reden waarom we voor haar hebben gekozen als fotograaf van onze prachtige dag. Al wist ik natuurlijk wel hoe mooi haar persoonlijkheid is en hoe makkelijk zij contact maakt met iedereen. Wij wilde heel graag foto’s echt zoals het was, dus niet geposeerd (op de reportage na dan ;) en dat heeft ze perfect weten vast te leggen. Als ik door de foto’s ga beleef ik de dag weer opnieuw. Poseren, niet ons ding, maar dat zie je dus niet aan de foto’s, sterker nog er zijn geen mooiere foto’s van mij te vinden!! Wij zouden haar zeker aanbevelen!! Liefs Rik & Marjolein
- nvt
+ Prachtige foto's!
2022-01-20
Mariëlle van Wanrooij schrijft het volgende:
Jeantien heeft voor ons een hele waardevolle bijdrage geleverd aan onze prachtige dag. De communicatie verliep vanaf dag 1 heel warm en vertrouwd. Jeantien is super betrokken en zorgt ervoor dat alles en iedereen mooi op de foto staat. Alle emoties worden prachtig getoond. Wij zouden Jeantien aan iedereen aanbevelen en zijn mega trots op de mooie foto's.
- //
+ - warm hart - oog voor detail - sterke communicatie
2022-01-18
Sophie Creatini schrijft het volgende:
Jaentien is een fantastische trouwfotograaf en een fantastisch mens! Wij zijn zo ontzettend blij dat we haar hebben gevonden. Wij hadden geen ervaring met poseren, maar zij stelt je onwijs op je gemak. Ze heeft ook superleuke idee’n en let daarbij op de details. Resultaat is prachtige foto's voor een hele vriendelijke prijs. Jaentien is super betrokken en meedenkend. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
- Geen
+ Creatief en betrokken
2022-01-05
Michèlle en Mark van den Hurk schrijft het volgende:
Jaentien is een lieve, betrokken en enthousiaste fotograaf en we hebben heel fijn contact met haar gehad rondom en op onze bruiloft. Wij vonden het belangrijk op onze bruiloft dat de emotie van ons en van de mensen om ons heen werd vastgelegd. Onze verwachtingen waren overtroffen, wauw wat heeft ze dit goed gedaan! Als we door de foto’s heen bladeren dan beleven we de dag steeds maar weer opnieuw. Precies wat we gewild hadden. Daarnaast konden we met al onze vragen over de bruiloft bij Jaentien terecht en hebben we veel aan haar adviezen gehad. Jaentien was erg betrokken, goed voorbereid en ze laat niks aan het toeval over. Jaentien wist zich ook heel goed te blenden tussen de mensen. Hierdoor voelde ze niet als een buitenstaander, maar als iemand die bij onze familie hoorde. Kortom, Jantien is een topper!
- -
+ Geweldige foto's. Lief, betrokken en enthousiast!
2022-01-02
Edwin en Esmaralda schrijft het volgende:
Jaentien is een geweldige leuke energieke fotograaf! We hebben haar gevonden via trouwgroepen op Facebook en voelde gelijk goed. Precies legt zij de warmte en de momenten vast op foto's die wij zochten! Ik ben verliefd op al mijn fotos en heb dan ook echt teveel favorieten van onze prachtige dag. Geen idee is Jaentien te gek, sterker nog ze denkt er gewoon op door! Jaentien, nogmaals heel erg bedankt dat jij ons dag hebt vast gelegd. We hadden ons geen ander kunnen wensen met de diversiteit die jij ons gaf!
- Geen verbeterpunten
+ De energieke noot is aanwezig op heel de site
2021-12-16
Natalie van Summeren-Nap schrijft het volgende:
Via internet/ social media hebben wij Jaentien gevonden. We hadden vanaf het eerste moment een goede klik met haar, Ze is vrolijk, erg enthousiast en wij zijn heel blij met de foto's die we hebben gekregen na de bruiloft. Op de dag zelf is het heel relaxt om haar erbij te hebben. Geen gevoel dat je moet 'poseren' en er is veel gelachen. Tevens wordt de USB op een superleuke en persoonlijke manier verpakt en verstuurd. Een lieve, vrolijke en enthousiaste fotograaf. Die de mooiste (emotionele) momenten op het juiste moment weet vast te leggen. Niets is haar te gek, alles is mogelijk. Kortom een topper die je er graag bij wilt hebben op de grote dag!!
- n.v.t.
+ Een lieve, vrolijke en enthousiaste fotograaf. Die de mooiste (emotionele) momenten op het juiste moment weet vast te leggen
2021-12-09
Suzanne schrijft het volgende:
Ze is erg betrokken en bereid alles goed en zorgvuldig voor. Ze is een vrolijke persoonlijkheid en niet te aanwezig waardoor het prettig is om haar op zo een dag erbij te hebben.
- Meer afwisseling qua soorten foto’s tijdens de groepsfoto’s. Meer de inspiratie van ingestuurde plaatjes gebruiken tijdens de fotoshoot met het bruidspaar.
+ Betrokkenheid Zorgvuldigheid Prijs Contact was prettig en ze was altijd beschikbaar Mooie foto’s
2021-12-09
Joyce Guiljam - Starmans schrijft het volgende:
Jeantien is een super leuke en gezellige vrouw! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en laat je lachen op het juiste moment. Wij zouden haar aan iedereen aanraden!
- Geen!
+ Prachtige foto’s, creatief en stelt je op je gemak.
2021-12-07
Mike en Maureen Kwaks schrijft het volgende:
Wij zijn ontzettend blij dat wij Jaentien onze bruiloft hebben laten fotograferen! Vanaf moment een was er een goede klik en de communicatie was super. Hadden we tussendoor vragen konden we deze altijd stellen en dacht zij met ons mee. Toen we onze fotoreportage binnen hadden konden we weer volop genieten van onze dag. Alle momenten waren prachtig vast gelegd! Zelf houden we er niet zo van om voor de lens te staan maar dat is voor Jaentien geen enkel probleem! Zo enthousiast en energiek dat ze is cre
- -
+ Gezellig en professioneel
2021-06-08
Annemieke schrijft het volgende:
Wat een prachtig mens is jaentien! Niks is teveel en er wordt geen bijzonder moment over het hoofd gezien. Alle foto momenten gebeuren heel ontspannen, zo natuurlijk mogelijk en er wordt gedacht in mogelijkheden. Jaentien kan zich echt verplaatsen in je wensen en geeft tips waar nodig. De energieke trouwfotograaf is een naam die haar precies past!
-
+
2021-05-01
Sophie Zijlmans-Hu schrijft het volgende:
Wij hebben erg prettig samengewerkt met Jaentien op onze trouwdag die vanwege de Corona maatregelen kleinschalig was. Ze weet precies de balans te vinden tussen onopvallend zijn op het ene moment en de regie te pakken op het andere. Haar geweldige energie maakte dat de vele foto
- Niets
+ Alles


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN