De Gouden Leeuw Vessem

Jan Smuldersstraat 24 | 5512 AZ | Vessem | 0497-591252 | info@dglvessem.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

De Gouden Leeuw Vessem

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. De Gouden Leeuw is een uiterst geschikte locatie voor een romantische huwelijksdag. In het dorpje Vessem (NB), gelegen tussen Eindhoven en Tilburg, vindt u in de oude Brouwerij met aangrenzende Brouwerijtuin een prachtige locatie om te trouwen.


Alles op één locatie

Foto’s maken - trouwen – toasten – borrelen – dineren – feesten – slapen
De Gouden Leeuw in Vessem is een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner met een prachtig feest als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden onder de grote Beukenboom en langs de hopscheuten, onze prachtige Brouwerijtuin staat geheel tot uw beschikking.


Huwelijksdiner

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in het restaurant, de Brouwerij met ons eigen Beerze bier of bij mooi weer in onze Brouwerijtuin. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Een BBQ op de BGE, een dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten voor u bereidt.


Overnachten en champagne ontbijt

Sluit uw feest af met een heerlijke overnachting in de Suite in het aangrenzende Hotel waar het champagne ontbijt op de kamer geserveerd kan worden.


Breng uw gehele bruiloft door bij De Gouden Leeuw in Vessem, zonder tijdsdruk, heen en weer gerij en parkeerzorgen. Kortom, een zorgeloze dag. Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek!


Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Photocredits: Milou van Ham fotografie 

Wat vinden anderen van De Gouden Leeuw Vessem?

De Gouden Leeuw Vessem heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN