De Kalkovens

Mastspoor 1 | 1271 GL | Huizen | 035 - 523 00 10 | trouwen@fletcher.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

De Kalkovens

Trouwen aan het water bij De Kalkovens

Trouwen bij de De Kalkovens is een unieke beleving! Met een prachtig uitzicht op t’ Gooimeer en de historische Kalkovens op de achtergrond zijn de mogelijkheden voor jullie bruiloft eindeloos! Maak jullie entree met een romantische sloep, geef elkaar het jawoord onder de prachtige boom met al jullie vrienden en familie of vier jullie bruiloft in één van de sfeervolle zalen. 

Jullie bruiloft bij De Kalkovens

Bij De Kalkovens kun je je gehele bruiloft vieren. Van jullie intieme huwelijksceremonie, taart- & toost moment en gezellige borrel, tot aan een heerlijk gangendiner of walking diner en een spetterend huwelijksfeest.

Begin de dag met een prachtige ceremonie onder de grote boom met uitzicht op t’ Gooimeer. Verplaats hierna naar het gezellige terras bij De Kalkovens voor een leuk taart & toost moment, jullie huwelijksreceptie en/of een gezellige borrel. Na het toostmoment kunnen jullie met jullie gasten uitgebreid gaan dineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van buiten dineren aan lange, prachtig gedekte tafels. Helemaal aangekleed naar jullie wens. Of diner in het sfeervolle Paviljoen in de Tussenzolder, ook dit is een hele leuke optie, met prachtig uitzicht over de Oude Haven van Huizen. Geniet hier van jullie geserveerd diner, walking diner of buffet. En om jullie bruiloft spetterend af te sluiten kan een huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken. Houd jullie huwelijksfeest op het sfeervolle buitenterras. Deze is verlicht met romantische fakkels en lampjes voor een magische sfeer.

Is het geen goed weer? Dan kan jullie huwelijksfeest ook onder een stretchtent of binnen gehouden worden. Het Blushuis is hier dé perfecte ruimte voor, met een grote bar en openhaard. En genoeg plek voor een feestband of DJ die zorgen voor een spetterend huwelijksfeest. Uiteraard met de lekkerste hapjes en drankjes!

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in onze bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers.

Speciaal Wedding arrangement al vanaf € 7.600!

Naast dat wij voor jullie graag een offerte op maat opmaken is het ook mogelijk om te kiezen voor een all-in bruiloft. Met dit arrangement vieren jullie de liefde al vanaf € 7.600,- Bekijk nu de mogelijkheden van onze arrangementen.

Plan een locatiebezoek!

Wij verwelkomen jullie graag om samen naar alle mogelijkheden te kijken. De trouwspecialist laat jullie onze locatie zien en gaat hierna graag met jullie zitten voor een offerte gesprek. Plan nu eenvoudig een locatiebezoek in via onze website. Liever eerst weten hoeveel jullie bruiloft bij De Kalkovens ongeveer gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Tip: Bedenk voor jullie langskomen hoeveel dag- en avondgasten jullie ongeveer uit willen nodigen. Dan kunnen we jullie nog gerichter helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft!

Contact met De Kalkovens

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die deze unieke trouwlocatie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of locatiebezoek aan bij De Kalkovens via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

 

Wat vinden anderen van De Kalkovens?

De Kalkovens heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN