De Kalkovens

Mastspoor 1 | 1271 GL | Huizen | 035 - 523 00 10 | trouwen@fletcher.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

De Kalkovens

Trouwen bij de De Kalkovens is een unieke beleving! De Kalkovens is een unieke trouwlocatie aan het water met een prachtig uitzicht op 't Gooimeer. De mogelijkheden voor je bruiloft bij De Kalkovens zijn eindeloos! Maak jullie entree met een romantische sloep, geef elkaar het jawoord onder de prachtige boom met al jullie vrienden en familie, trouw met uitkijk ook het prachtige Gooimeer of vier je bruiloft in één van de sfeervolle zalen van De Kalkovens. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden voor je bruiloft bij deze locatie!

Trouwen bij De Kalkovens

Bij De Kalkovens kun je je gehele bruiloft vieren. Van jullie intieme huwelijksceremonie, taart & toost moment en gezellige borrel, tot aan een heerlijk gangendiner of een walking diner en een spetterend huwelijksfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos bij De Kalkovens!

Het gezellige terras bij De Kalkovens is perfect voor een leuk taart & toost moment, jullie huwelijksreceptie en/of een gezellige borrel. Na het toostmoment kunnen jullie met jullie gasten uitgebreid gaan dineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van buiten dineren aan lange, prachtig gedekte tafels. Helemaal aangekleed naar jullie wens. Of diner in het sfeervolle Paviljoen in de Tussenzonder, ook dit is een hele leuke optie, met prachtig uitzicht over de Oude Haven van Huizen. Geniet hier van jullie geserveerd diner, walking diner of buffet. Dit is echt de perfecte ruimte voor jullie diner. En om jullie bruiloft spetterend af te sluiten kan een huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken. Houd jullie huwelijksfeest op het sfeervolle buitenterras. Deze is verlicht met romantische fakkels en lampjes voor een magische sfeer. Is het geen goed weer? Dan kan jullie huwelijksfeest ook onder een stretchtent of binnen gehouden worden. Het Blushuis is hier dé perfecte ruimte voor, met een grote bar en openhaard. En genoeg plek voor een feestband of DJ die zorgen voor een spetterend huwelijksfeest. Uiteraard met de lekkerste hapjes en drankjes!

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in onze bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers.

Contact met De Kalkovens

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die deze unieke trouwlocatie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan bij De Kalkovens via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van De Kalkovens?

De Kalkovens heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN