De Landgoederij

Camminghalaan 30 | 3980 CB | Bunnik | 030-6561680 | info@delandgoederij.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

De Landgoederij

De Landgoederij

Op een rustige en groene locatie aan de rivier Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht) vindt u De Landgoederij. Deze unieke en bijzondere trouwlocatie is gevestigd in een oude, recentelijk gerenoveerde, boerderij. Tijdens de renovatie zijn de authentieke indeling en kenmerken van de boerderij bewaard gebleven. De moderne inrichting gecombineerd met de authentieke kenmerken maken De Landgoederij een prachtige en sfeervolle trouwlocatie.

De Landgoederij biedt u veel mogelijkheden. U kunt uw entree maken vanaf het water, trouwen in het naastgelegen Kasteel Cammingha en een spetterend feest geven in De Deel, de grote zaal van De Landgoederij. Vanwege haar groene ligging zijn er ook verschillende buitenmogelijkheden bij De Landgoederij. Dineren op het terras, een borrel in de mooie tuin of een buitenceremonie? Dit is allemaal mogelijk. De Landgoederij is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik.

Gastvrijheid en een hoog serviceniveau zijn de kernwaarden van De Landgoederij. Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. Ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen en u en uw gasten een onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven! Daarnaast is De Landgoederij goed te bereiken vanwege haar ligging nabij snelweg A12. Het eigen parkeerterrein met 200 plaatsen biedt voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Wat vinden anderen van De Landgoederij?

De Landgoederij heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN