De leukste ambachten: in gesprek met Life of Pie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 juli 2018

Ander half jaar geleden zijn we op bezoek geweest bij de leukste ambachten van Nederland. We hebben toen ook een bezoekje gebracht aan Life of Pie Amsterdam. Binnen 1,5 jaar is er binnen Life of Pie een hele hoop veranderd en daar waren wij dan ook erg benieuwd naar. Wij spraken met Kim en zij vertelde ons alle ins and outs.

life-of-pie


WE HEBBEN ELKAAR ANDER HALF JAAR GELEDEN GESPROKEN VOOR EEN INTERVIEW IN HET TROUWPLANNEN MAGAZINE. ER IS EEN HELE HOOP VERANDERD DE AFGELOPEN TIJD, KAN JE DAAR WAT MEER OVER VERTELLEN?

Ja! Het is inderdaad al weer 1,5 jaar geleden! Jeetje.. Er is veel veranderd. We zijn ondertussen verhuisd naar de Marnixstraat 196 in Amsterdam. We zijn ook gegroeid van 3 meiden naar 8 meiden! Lauren heeft Life of Pie verlaten en is aan een ander avontuur begonnen in Barcelona en wij zijn nog steeds druk met de mooiste taarten en de leukste dingen creëren!

 

WAAR HAAL JIJ JE INSPIRATIE VANDAAN?

Dat vind ik altijd lastig om te zeggen. Je wordt op het moment natuurlijk doodgegooid met allerlei beeld en fantastische accounts op Instagram. Maar ook gewoon beeld van een kunstwerk of iets. We halen het eigenlijk overal vandaan! Soms hebben we ook iets in ons hoofd en is het uiteindelijk verschrikkelijk! Dan moeten we alles weer opnieuw doen ;). Maar dat is goed. Zo blijven wij onszelf uitdagen en kunnen we steeds meer dingen proberen!

 

life-of-pie


IK KAN ME VOORSTELLEN DAT ALS JE AL ZOVEEL TAARTEN HEBT GEMAAKT DAT JE OP EEN GEGEVEN MOMENT NIETS NIEUWS MEER KAN BEDENKEN?

Jawel! Hoe meer er voorbij komt hoe beter. Soms zijn er ook klanten die echt waanzinnige input hebben! En dan is het opeens wel weer iets wat wij helemaal tof hebben uitgewerkt!

 

WAT ZIJN DE TRENDS OP HET MOMENT?

Je ziet nog steeds heel veel naked en botanisch. Wij vinden dat ondertussen een tikkie saai! Maar ik begrijp het wel. Maar stiekem hou ik er wel van als iemand gewoon helemaal gek gaat. Zodat we een beetje onze eigen twist er aan kunnen geven.

 

life-of-pie

life-of-pie

life-of-pie


HEEFT HET BRUIDSPAAR VEEL TE ZEGGEN OVER DE SMAAK, UITSTRALING, DECORATIE ETC. VAN DE TAART?

Alles! Dat is natuurlijk wat we doen. U roept, Wij draaien. Wel geven we natuurlijk advies. En wij weten vaak wel wat wel en niet werkt. Of soms zijn er ideeën die ze hebben gezien maar die vaak in uitwerking echt anders zijn dan in werkelijkheid. Dat is een beetje het vervelende van online beeld en Photoshop. Met 100 filters. 

 

HOE LANG WERK JE GEMIDDELD AAN EEN TAART?

Ook dat is lastig te zeggen. Het is een twee dagen proces. En we hebben er een handigheid in gevonden. Maar een 5 layer taart duurt langer dan een 2 layer mini. Maar dat telt ook meer mee in de prijs. 

 

WAT KUNNEN WE NOG VERWACHTEN VAN LIFE OF PIE?

We zijn heel druk bezig met nog een locatie. Ook wordt onze shop nog uitgebreider. Maar er ligt zo veel op de plank dat we eigenlijk nog meer handjes nodig hebben om alles helemaal in gang te kunnen zetten. Maar beetje bij beetje groeien we goed! 

 

life-of-pie

Foto credits: Chevalierstudio

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN