De meest romantische trouwlocaties

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 oktober 2016

Eén van de fijne dingen van ons mooie Nederland is dat we er met zijn allen voor zorgen dat oude kastelen en landgoederen blijven bestaan. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jullie dromen van een trouwdag in een kasteel of een landgoed. In deze blog laten we jullie de mooiste landgoederen en kastelen zien van ons land. En ja, het zijn allemaal trouwlocaties! 

 

Kasteel Cammingha, Bunnik 

Dit prachtige kasteel dateert uit 1395 en is onlangs gerenoveerd. Je kan hier trouwen, overnachten en uitgebreid dineren. Bij het kasteel hoort ook nog een landgoed wat met elkaar te combineren is. Een klein en knus gezelschap of juist een heel groot gezelschap het kan allemaal. En wist je dat Kasteel Cammingha ook een eigen sloep heeft die je kan huren om je daggasten tegemoet te varen, nadat je samen hebt genoten van de prachtige tocht over de Kromme Rijn. Bekijk hier de website van Kasteel Cammingha. 

Kasteel Cammingha

 

Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem 

De parel van Gelderland wordt het ook wel genoemd. De geschiedenis van dit landgoed is terug te vinden tot 1428. Omringd door prachtige bomen en veel groen vind je Landgoed Groot Warnshorn. De ideale plek voor een privé gelegenheid zoals jullie bruiloft. En wist je dat er ook nog 40 hotelkamers zijn waaronder maar liefst twee suites. Bekijk hier de website van Landgoed Groot Warnsborn.

Landgoed Groot Warnsborn

 

Slot Doddendael, Ewijk 

Vanaf 1332 zijn er documenten te vinden van Slot Doddendael. De locatie heeft een rijke geschiedenis en wordt sinds 1977 in gebruik genomen als restaurant voor exclusieve partijen zoals jullie bruiloft. Slot Doddendael heeft super leuke arrangementen samengesteld, zoals een festival wedding, een winter wedding en een 'april, ja ik wil' arrangement. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te trouwen op Slot Doddendael zelfs op zondag! Bekijk hier de website van Slot Doddendael 

Slot Doddendael

 

Landgoed Huis de Voorst, Eefde

In 1695 is dit landgoed gebouwd als replica van Paleis het Looen wordt staat sindsdien bekend als "Versailles van de Achterhoek". Wat wil je nog meer? Landgoed huis de Voorst biedt alles waar een bruidspaar naar verlangt. Door de verschillende zalen kun je zowel de ceremonie, receptie, diner én het feest allemaal onder één dak vieren, maar wel allemaal in een verschillende zaal. Bekijk hier de website van Landgoed Huis de Voorst. 

Huis de Voorst

 

Kasteel Wijenburg, Echteld 

Het, in dit lijstje, oudste kasteel. Vanaf 1272 werd het kasteel bewoont door een familie en is het 500 jaar lang in het bezit van dezelfde familie geweest. Stel je eens voor: een sprookjesachtig kasteeltrouwlocatie tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie. Een klein of groot gezelschap, dat maakt niet uit. Kasteel Wijenburg is exclusief voor jullie om de allermooiste dag tot een succes te maken. Bekijk hier de website van Kasteel Wijenburg.

Kasteel Wijenburg

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN