De mooiste plekken in de wereld om te trouwen: een top 7

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 mei 2024

Op zoek naar een unieke locatie om jullie huwelijk in te zegenen? Wij geven je een top 7 ter inspiratie!

de-mooiste-plekken-in-de-wereld-om-te-trouwen-een-top-acht

1.Bali, Indonesië

Bali is een adembenemend mooie locatie om te trouwen: witte stranden, groen rijstvelden en mysterieuze tempels. Bijkomend voordeel is dat het relatief voordelig is. Het verblijf, catering en diverse trouwlocaties zijn niet zo duur. Een ding is zeker, je hebt de perfecte omgeving voor een prachtige fotoshoot. Een huwelijksreis hoeft ook niet meer, want je bent al op bestemming! Boek je vliegtickets naar Bali op KLM en je bent verzekerd van topservice tijdens de reis.

2. Santorini, Griekenland:

Wil je liever iets dichterbij blijven, maar toch een tropische, blauwe zee? Dan is Santorini jullie droombestemming. De witgekalkte huisjes, blauwe koepels en immense rotsen, gecombineerd met de vuurrode zonsondergang boven de Egeïsche Zee, maakt het tot een van de meest romantische locaties ter wereld!

3. Bora Bora, Tahiti, Frans-Polynesië:

Zeg je Bora Bora, dan zeg je eigenlijk ‘aards paradijs'. Het is een eindje vliegen, maar daar zal je geen spijt van krijgen. Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een intens blauwe zee; hoe is dat als achtergrond voor jullie huwelijksceremonie? Een woord: perfect! Je kunt hier zelfs onder water trouwen, want er is op 3,5 meter diep een heuse trouwkapel. Unieker kan niet, zou je zeggen.

4. Leeds Castle, Engeland:

Willen je met jullie bruiloft historie schrijven? Dat kan bij het sprookjesachtig mooie kasteel Leeds Castle. Het is zo'n typisch kasteel met een echte gracht, ophaalbrug en romantische tuinen. De ridder op het witte paard en zijn schone jonkvrouw. De 13e-eeuwse banketzaal (ooit van Koning Hendrik VIII) is de perfecte plek om jullie bruidstaart aan te snijden en het is er groot genoeg is voor zo'n 100 gasten voor een diner en om te dansen. Overnachten kan in de luxueuze slaapkamers op het kasteel of op de glamping tussen de wijnranken.

de-mooiste-plekken-in-de-wereld-om-te-trouwen-een-top-acht-3

5. Las Vegas, Verenigde Staten:

Las Vegas is een bizarre trouwlocatie, maar wel ontzettend leuk! In deze bruisende stad vol lichtjes zijn er meer dan 50 wedding chapels en je hoeft alleen de huwelijksakte te betalen, nog geen 100 dollar. Er zijn geen wachttijden, geen eisen, niets! Het enige dat je hoeft te doen is elkaar de liefde verklaren. Vergeet alleen niet het visum aan te vragen, de ESTA Amerika.

6. Udaipur, India:

Trouwen als een koninklijk paar, wie wil dat nou niet? Het kan in het kleurrijke India, in Udaipur wel te verstaan. Tussen de schitterende paleizen zijn verschillende prachtige trouwlocaties, zoals The Leela Palace. Deze is favoriet bij de welgestelde Indiër: het ligt aan een glinsterend meer en heeft een eigen tempel voor de huwelijksceremonie.

7. Venetië, Italië:

Venetië, met de vele paleizen, kanalen en zachtjes glijdende gondels, is romantische bestemming bij uitstek. Hier stap je letterlijk in het huwelijksbootje en het is de perfecte plek om jullie huwelijk te voltrekken. Kies je voor een exclusieve 7-sterren bestemming, zoals het Aman Hotel waar ook vele beroemdheden trouwden, of wil je een romantisch plekje in een echt Italiaans kapelletje?


Doe ook inspiratie op met de blog: "Tips voor trouwen in het buitenland".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN