De nieuwe trouwjurken collectie van Lillian West

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 mei 2022

De nieuwe Lillian West collectie, van zachte en romantische trouwjurken, eye-catching details tot zwierige bruidsjurken met zachte lijnen. De nieuwe trouwjurken collectie van Lillian West heeft het allemaal! En is speciaal ontworpen voor de bruid who just need to run free and met someone just as wild to run with. Wij hebben de mooiste trouwjurken uit de nieuwe Lillian West collectie voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door de prachtige bruidsjurken uit de nieuwe Lillian West collectie.

de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen6
@ Lillian West Collectie

DE NIEUWE TROUWJURKEN COLLECTIE VAN LILLIAN WEST

Beeld je even in, het is een zwoele zomeravond, de zon zakt onder en de wind die fluisterde alleen haar naam. Zij is een vrouw die zelfverzekerd, creatief en onafhankelijk is. Ze heeft een vrijgevochten levenslust en met haar passie voor reizen neemt ze continue de culturele wereld om haar heen in haar op en laat dit terugkomen in haar gevoel voor mode, interieur en lifestyle.

De nieuwe trouwjurken collectie van Lillian West is geïnspireerd op vrijgevochten Parijse kunstenaars en brengt een wilde en ongetemde magie met zich mee die zal blijven verrassen en verbazen tot de zon onder gaat. De nieuwe Lillian West collectie bevat trouwjurken met verleidelijke ontwerpen, gecombineerd met earthy textures, betoverende silhouetten, moderne halslijnen en unieke mouwen. De trouwjurken van de nieuwe Lillian West collectie zitten persoonlijkheid en zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, creatieve en onafhankelijke vrouw.

de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen3   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen4   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen8

@ Lillian West Collectie

De Lillian West collectie is wildly romantic en kenmerkt zich door het gebruik van organisch, edgy kant, betoverende rokken en sexy doorschijnende details en omarmen hiermee de verbeelding van elke bruid. In de nieuwe collectie zie je opvallende slepen, lage open ruggen en unieke borduursels die elke jurk speciaal maken. De nieuwe collectie van Lillian West bestaat uit trouwjurken met unieke mouwen, bruidsjurken met opvallende slepen en betoverende rokken tot aan trouwjurken met gedurfde splits, sexy details en verleidelijke afwerkingen. Kortom, onvergetelijke trouwjurken die ready zijn om gasten op bruiloften over de hele wereld te laten verrassen en verbazen!

Let's discover de nieuwe Lillian West collectie!

WILDLY ROMANTIC: ZACHTE & ROMANTISCHE TROUWJURKEN

Met zwierige rokken, gelaagde texturen en sexy transparante details, zullen deze lichte en luchtige bruidsjurken zweven in de lucht en zie jij er oogverblindend uit. De zachte en romantische bruidsjurken uit de nieuwe Lillian West collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die allemaal gecreëerd zijn in je meest dromerige dromen. Deze relaxte, lichte bruidsjurken zijn speciaal ontworpen voor de écht boho-bruid die een liefde heeft voor soepel vallende stoffen.

Bekijk meer wildly romantische trouwjurken uit de nieuwe Lillian West collectie.

de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen13   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen1   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen10

@ Lillian West Collectie 

LILLIAN WEST TROUWJURKEN MET OPVALLENDE DETAILS

Betover je gasten in een bruidsjurk met opvallende details en je zult zeker herinnerd worden als de meest modieuze bruid die ze ooit hebben gezien. Let’s do this baby! Het kan een simpele witte jurk aan de voorkant zijn, maar als je door het gangpad loopt, zien je gasten alle prachtige, opvallende details. Wat dacht je van kriskras gekruiste bandjes die een illusie-rug sieren of een trouwjurk met een extreem lage rug met uitsnijdingen aan de zijkanten?! Perfect voor een boho-chique look. Eén ding is zeker je zult hiermee je gasten blijven verbazen.

Bekijk meer Lillian West trouwjurken om een moderne boho-chique look te creëren!

de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen5   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen2   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen11

@ Lillian West Collectie

ZACHTE & ZWIERIGE TROUWJURKEN VAN LILLIAN WEST

De nieuwe Lillian West collectie bevat ook zachte en zwierige trouwjurken met een zorgeloos karakter en artistieke uitstraling. Bestaande uit trouwjurken met prachtige silhouetten met lage open ruggen en moderne halslijnen voor een fris tintje. Trek de wereld over met de lichte en betoverende bruidsjurken van Lillian West.

Bekijk meer zachte en zwierige trouwjurken van Lillian West uit de nieuwe collectie.

de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen7   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen9   de-nieuwe-lillian-west-collectie-trouwjurken-2022-trouwplannen12

@ Lillian West Collectie


Doe ook inspiratie op met de blog: "Wat voor type bruid ben jij?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN