De perfecte bruidsschoenen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 augustus 2014

Net als je trouwdag moeten je bruidsschoenen ook perfect zijn. Wij geven je een aantal tips die je mee kan nemen in je zoektocht naar jouw bruidsschoenen.

De perfecte bruidsschoenen
Fotocredits: Dario Endara Photography


Comfortabel
Je kan veel eisen stellen aan de bruidsschoen maar het meest belangrijke is toch wel dat de bruidsschoenen comfortabel zijn. Je loopt de hele dag, je poseert voor de foto, je snijdt de taart aan, je loopt naar het altaar en als het kan dans je ook nog. Kortom je bent de hele dag aan het lopen en een goed zittend stel bruidsschoenen is onmisbaar.

Hoge haken
Draag je nooit hakken? Oefen dan van tevoren en loop de bruidsschoenen een aantal weken van tevoren thuis in. Daarnaast zijn er handige accessoires voor je voet bij de drogist verkrijgbaar speciaal voor het dragen van hoge hakken.

De perfecte bruidsschoenen
Fotocredits: Dario Endara Photography


Stof
Zijde en satijn zijn de meest populaire stoffen voor bruidsschoenen maar stel je persoonlijke smaak bovenaan bij deze keus. Het is leuk als de bruidsschoenen bij de jurk passen maar ook als het bij je stijl past. Zo kun je de bruidsschoenen later nog een keer dragen. En draag je normaal gesproken geen witte schoenen dan kun je ze laten kleuren zodat ze bij de rest van je garderobe passen.

Laatste tip
Plan je zoektocht naar bruidsschoenen op het einde van de dag. Onze voeten zwellen gedurende de dag op en het zou een misser zijn als je hier aan het einde van de grote dag pas achterkomt.

De perfecte bruidsschoenen
Fotocredits: Dario Endara Photography

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN