De Til Groep

Breestraat 1 | 3381 BS | Giessenburg | 0184-651554 | info@tilgroep.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Henk de Bruijn

De Til Groep

De Til Groep: voor een goed geregeld trouwfeest

Een passie voor het organiseren van uw droomfeest, dít heeft De Til Groep. Niet voor niets heeft ons bedrijf een zeer lange traditie in het verzorgen van de meest uiteenlopende bruiloften. Wij zorgen ervoor dat het echt uw feest wordt. In overleg met u wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om een goede invulling te geven aan deze zo belangrijke dag!

Wie een feest viert bij De Til Groep, kan er van op aan dat het goed geregeld wordt. De Til Groep heeft een team in huis dat al vele partijen heeft georganiseerd, en weet dus van de hoed en de rand. Het verzorgt alles in eigen beheer, van administratie tot de catering in de eigen, uitstekende keuken. Daardoor kan De Til Groep veel persoonlijke aandacht geven en maatwerk leveren tegen een vriendelijke prijs.

Neem nu onze hoofdvestiging Zalen- en partycentrum De Til in Giessenburg. Wij bieden bruidsparen de luxe en het gemak van alles onder één dak. Naast ontvangst met bruidstaart, maaltijd en feestavond is het zelfs mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Til plaats te laten vinden. Dit alles voor een all-in totaalbedrag met een vaste prijs. Informeer ook een naar onze andere vestigingen. Voor elk gezelschap kan De Til Groep een passende zaal aanbieden.

Meer weten?

Laat u inspireren door onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan op www.tilgroep.nl of bel ons op 0184-651554

Wat vinden anderen van De Til Groep?

De Til Groep heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN