De top 3 vormen van trouwvervoer

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 februari 2016

Een mooie en grootse aankomst bij de trouwceremonie is voor veel bruidsparen erg belangrijk geworden. Jullie trouwvervoer is een unieke belevenis welke je eeuwig zal bijblijven en bij zal dragen aan een prachtige entree. Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie trouwvervoer onvergetelijk te maken. Wij vroegen aan Big-Limo Limousines zijn top 3. De ideeën zijn perfect voor iedere bruiloft, van simpel en klein tot groots en spectaculair!

 

Limousine

De limo is natuurlijk de meest voor de hand liggende keuze, limousines zijn comfortabel, stijlvol, en zijn geschikt voor meerdere personen. Limousines zijn ideaal wanneer u en uw bruidsgezelschap in stijl vervoert dienen te worden. Niet alleen jij en  je toekomstige echtgenoot worden in stijl vervoert maar ook jullie gezelschap zal zich VIP voelen! Of jullie nu samen in een mooie Chrysler limousine stappen of met jullie hele gezelschap in bijvoorbeeld een grote Hummer limousine, je weet zeker dat de champagne koud staat en u en uw een groots entree zal maken!

 limousine trouwen

 

Bus

Wie wil dat nou niet? Je hele trouw gezelschap de hele dag dicht bij je in de buurt? Met een bus kan dit! Bussen zijn er in 101 stijlen. Van de klassieke Amerikaanse schoolbus tot en met de over de top luxe Reference VIP Bus. Of je nu een gezelschap van 10 personen heb of 80. Er is altijd een mogelijkheid en niemand hoeft de BOB te zijn!

trouwbus

 

Trouwauto’s

Elke bruidegom heeft er wel eens over nagedacht, zijn droomauto als trouwauto! Of het nu gaat om een Amerikaanse klassieker of een snelle Italiaanse sportwagen, die dag is het jouw auto en kan je er een onvergetelijke indruk mee maken die voor eeuwig wordt vastgelegd in de trouw rapportage!

trouwauto

 

Onthoud...

Vergeet niet dat het regelen van de perfecte trouwauto tijd kost! Het is zeker aan te raden om vooraf te gaan kijken bij de door jullie zo gewenste trouwauto. Op deze manier weten jullie zeker dat je op de dag zelf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en weet je met wie je zaken doet.

Reserveer ook op tijd! Dit geeft jullie de mogelijkheid om eventuele wijzigingen rustig door te kunnen geven. Zorg daarnaast ook dat je de trouwauto ruim inplant, je wilt natuurlijk niet dat jullie je op de dag zelf moeten haasten!  Als je de trouwauto ruim inplant is het ook makkelijker om op onverwachte situaties te kunnen inspelen. En als er nog extra tijd over is kunnen jullie je als een koninklijk paar nog heerlijk een mooi rondje laten rondrijden onder het genot van een glaasje champagne. Zo kan je optimaal genieten van jullie dag en het trouwvervoer van jullie keuze!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN