De Twee Provincien

Meerweg 245 | 9752 XD | Haren | 050-3090008 | info@detweeprovincien.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

De Twee Provincien

Welkom bij Restaurant De Twee Provincien.

Aan het Paterswoldsemeer, op de grens van de provincies Groningen en Drenthe vindt u restaurant "De Twee Provinciën". Op ons terras, dat direct aan het water ligt, kunt u genieten van de bezigheden van de watersporters en het mooie uitzicht over het meer.

"De Twee Provinciën" is een veelzijdig horecabedrijf, dat door de geweldige ligging altijd iets extra's toevoegt aan uw verblijf.

U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met gebak, een gevarieerde lunch of een uitstekend diner.

Het sfeervolle restaurant heeft een uitstekende Nederlandse en Franse keuken, waar bij uitsluitend wordt gewerkt met verse ingrediënten.

Voor kleine en grote gezelschappen, bruiloften, (thema) feesten of partijen en vergaderingen beschikken wij over twee mooie zalen, beiden met een panoramisch uitzicht over het Paterswoldse meer.

De zalen, met respectievelijk een capaciteit van 40 tot 60 personen en 200 tot 300 personen, zijn apart, maar ook in combinatie te gebruiken en eventueel aan te vullen met het royale, deels overdekte terras.

Dankzij deze variatie in zaalaccommodatie kunnen wij ons aanpassen aan bijna elke wens voor uw feest tot circa 1000 man.

Voor een complete huwelijks dag aan het Paterswoldse meer

Restaurant de Twee Provinciën is sinds 1 januari 2011 een huis der gemeenten.

Uw locatie voor zowel in het huwelijk te treden als te dineren. Als trouwlocatie beschikken wij over een prachtige omgeving om uw huwelijksfoto's te maken, 2 sfeervolle zalen, een groot terras en een ruime parkeergelegenheid.

 

Een unieke romantische trouwlocatie aan het Paterswoldse meer.

Restaurant de Twee Provinciën is gespecialiseerd in het organiseren en uitwerken van uw bruiloftsfeest.

Het is onze specialiteit om iedere bruiloft tot een feest te maken. De sfeervolle zalen en de attente medewerkers staan hierbij garant voor een gezellige en ongedwongen sfeer tijdens uw feest.

Tevens bieden wij u een ruime keuze uit heerlijke buffet- en dinerarrangementen. Gezellig en lekker eten met een panoramisch uitzicht over het Paterswoldse meer.

( graag maken wij geheel vrijblijvend voor u een offerte met daarin het voordeel dat het u biedt om bij ons uw hele dag compleet te vieren)

Wij maken graag uw huwelijksdag compleet.

Wat vinden anderen van De Twee Provincien?

Informatie op de website: 3.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 4.5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
De Twee Provincien:  5 / 5 gebaseerd op  4 stem(men)
12-01-2017
Rene Johanna Weemhoff uit Groningen schrijft het volgende:
Rene Johanna getrouwd op 16-06-2016 Super gastvrij mensen Marcel en Jo Marije ,afspraak gemaakt voor onze trouwdag .Zijn er geweest voor gesprek klikte direct wij deden ons zegje over de dag en onze wensen , werd direct met je mee gedacht over planning en het organiseren van onze trouwfeest op deze locatie. SUPER SUPER SUPER beveel deze locatie echt aan om te trouwen geen moment spijt van gehad nog altijd aan het na genieten van deze dag op z"n mooie plek. Drinken eten alles was perfect voor elkaar niemand is tekort gekomen leuke en gezellige bediening .Zelfs gezellig met sloep aan varen op het meer ook aanrader voor de aankomende bruidsparen die deze locatie DE TWEE PROVINCIEN als trouwlocatie nemen. MARCEL JO MARIJE EN PERSONEEL NOG MAALS BEDANKT VOOR DEZE ONVERGETELIJKE DAG RENE JOHANNA
-
+ Gastvrijheid Top bediening mooie locatie aan Paterwolsemeer ruime keus aan eten , ook een pluspunt is dat het een vrije locatie is om te trouwen dus je kunt alles op 1 locatie houden scheelt hoop heen en weer gereis.SUPER SUPER Als je versiering hebt word zelfs door peroneel van DE TWEE PROVINCIEN verhuisd van ene zaal naar andere zaal kun je zien dat je op toplocatie zit.
10-01-2017
Sharon Wever schrijft het volgende:
Wat een top locatie! Veel ruimte voor eigen inbreng en een geweldige eigenaar die meedenkt en tips geeft. Op de dag zelf was de catering en bediening super. Niemand is iets te kort gekomen en iedereen was enthousiast!
- Een overnachtingsplek erbij!
+
10-01-2017
Annet & Marten schrijft het volgende:
Voor Marcel is niets te gek en niets teveel, maar hij blijft ook realistisch. Hij denkt mee en geeft tips, ook over dingen waar wij van te voren niet over na hadden gedacht. Zoals overnachten in de buurt. Duidelijk merkbaar is zijn ervaring met vele bruidsparen die ons waren voor gegaan. We hebben een prachtige dag gehad, dankzij de gastvrijheid en bereidheid van het personeel van De Twee Provinciën. Deze trouwlocatie is absoluut de moeite waard!
10-01-2017
Sharon Wever schrijft het volgende:
Wat een top locatie! Veel ruimte voor eigen inbreng en een geweldige eigenaar die meedenkt en tips geeft. Op de dag zelf was de catering en bediening super. Niemand is iets te kort gekomen en iedereen was enthousiast!
- Een overnachtingsplek erbij!
+


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN