de verhalen van trouwambtenaren: michelle

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 30 mei 2019

VERTEL ONS JE MOOISTE LOVE STORY

Een lastige vraag.. Elk bruidspaar heeft een eigen bijzonder verhaal die geweldig is om te vertellen. Zo zijn er bruidsparen die elkaar al vanaf de kleuterklas kennen, maar de vonk pas toeslaat als ze elkaar jaren later weer tegen komen bij de Albert Heijn. De moeders hebben dan vaak de meeste lol, want die halen geweldige herinneringen op over het bruidspaar toen ze als kind samen op het klimrek zaten. Of het verhaal van een bruidspaar die elkaar in de zomer heeft ontmoet en overvallen werden door de liefde terwijl ze echt even single hadden willen blijven. Weerstand, verzet, niets hielp… de liefde is er.. altijd en overal!

Michelle

JOB

Op het moment dat ik 21 jaar was studeerde ik af aan de PABO in Utrecht. Niet veel later kreeg ik mijn eerste baan als juf van een geweldige groep 7-8. Met veel enthousiasme ging ik aan de slag en was ik zelfs op zondagen op school te vinden. De klas gezellig maken, interessante projecten voor de kinderen voorbereiden, een nacht slapen op school met de kinderen, verkleden tijdens Carnaval, niets was mij te gek. Maar ik wilde meer!. Een kijkje nemen buiten het onderwijs. Ontdekken waar mijn hart ook sneller van ging kloppen. Eigenlijk hoefde ik daar niet lang over na te denken.. bruiloften. Een opleiding tot Weddingplanner volgde en al snel mocht ik helpen bij de meest mooie bruiloften. Telkens als de ceremonie begon liet ik mijn werk even voor wat het was. Van een afstand keek ik naar de trouwambtenaar en het bruidspaar. Op die plek wil ik ook staan!.

WAAROM

Door de persoonlijke en gezellige benadering zijn onze afspraken vanaf het eerste moment een feestje. Oog en gevoel voor detail.. ik zorg dat de trouwceremonie tot in de puntjes klopt. Al nagedacht over een eigen trouwbelofte? Of de speech van je beste vriendin? Of staat er een bandje te spelen met jullie favoriete nummers? Interactie met de gasten? Geen probleem.. I love it!

UNIEK

Als ik mensen om mij heen vertel wat ik doe, krijg ik vaak te horen: ‘Wauw, alleen al door je enthousiasme zou ik willen gaan trouwen!’ Ik krijg een twinkeling in mijn ogen als ik het verhaal van een bruidspaar mag vertellen. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik ervoor mag zorgen dat de trouwceremonie soepel en met veel energie verloopt. Hoe heerlijk is het om te zien dat iedereen geniet en straalt!

LOCATIE

Als natuurliefhebber word ik heel erg vrolijk als ik richting een bosrijk gebied rijd. De geur, de diversiteit aan de kleur groen het zonlicht die schitterend door de bomen schijnt. Mij maak je daar heel erg gelukkig mee.

Ambtenaren

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN